Park
%
56

Park

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Park

Moeite met waar je nou Park moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Park

Samenvatting

Anders dan de lichtelijk absurde films van de Griekse new wave-regisseurs van een aantal jaren geleden confronteert het coming of age-drama Park de kijker met de rauwe werkelijkheid. Voor haar speelfilmdebuut filmde Sofia Exarchou een aantal Atheense jongeren dat probeert te overleven in het inmiddels totaal vervallen Olympisch dorp dat gebouwd werd voor de Olympische Spelen van 2004. De pubers hangen rond in het niemandsland van de ooit zo fris opgepoetste sportfaciliteiten. Tussen de 17-jarige Dimitri en de 22-jarige Anna bloeit intussen de liefde. Niets vervaagt sneller dan de glorie van de Olympische gedachte; het voor veel geld gebouwde Olympisch dorp aan de rand van Athene staat al jarenlang leeg en is compleet in verval geraakt. De huisjes voor de sporters worden bewoond door enkele straatarme arbeidersgezinnen, hun kinderen zwerven rond bij de afbrokkelende zwembaden, atletiekbanen en tribunes. Dimitri en de jongens verdienen wat geld door rondzwervende pitbullteefjes te laten dekken. Ze weten dat hun vooruitzichten in het compleet failliete Griekenland van de jaren tien nihil zijn, zeker in vergelijking tot de jonge Britse en Scandinavische toeristen die ze op het Atheense strand ontmoeten. Ook de liefdesrelatie tussen Dimitri en de 22-jarige voormalige atlete Anna kent weinig perspectief; seks is voor hen de enige manier om allerlei onderdrukte gevoelens te uiten, daarbuiten is er weinig om op te bouwen. Regisseur Sofia Exarchou castte zowel amateurs als professionele acteurs voor haar vertelling over het hedendaagse Griekenland. Ze filmde de kinderen van dichtbij, met de handheldcamera, en legde de rauwe, ongerichte energie van de pubers vast. Exarchou ziet haar speelfilmdebuut – een spannende combinatie van coming of age-drama en sociaal-realistisch portret – als een waarschuwing. Net zoals het voormalige Olympische dorp in Athene verkeert hedendaags Europa in staat van crisis: de gevolgen voor de komende generaties zullen niet uitblijven.

Regisseur en acteurs

 • Sofia Exarchou portrait

  Sofia Exarchou

  Director

 • Dimitris Kitsos portrait

  Dimitris Kitsos

  Dimitris

 • Dimitra Vlagopoulou portrait

  Dimitra Vlagopoulou

  Anna

 • Thomas Bo Larsen portait

  Thomas Bo Larsen

  Jens

 • Enuki Gvenatadze portrait

  Enuki Gvenatadze

  Markos

 • Lena Kitsopoulou portrait

  Lena Kitsopoulou

  Dimitris' Mother

 • Yorgos Pandeleakis portrait

  Yorgos Pandeleakis

  Mother's boyfriend

Trailers

Park

Benieuwd naar Park? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Park draait.

Park in de bioscoop

Park draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Park.

Park streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Park te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Park een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Park zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Park torrent

Op zoek naar een torrent van Park? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Park zonder zorgen.

Park downloaden

Als Park binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Park trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Park de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.