Parts of a Family
%
66

Parts of a Family

Kijk Parts of a Family

Moeite met waar je nou Parts of a Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Parts of a Family laat zien hoe de relatie tussen Gonzalo en Gina na vele jaren huwelijk veranderd is van grote liefde tot een wurgende gevangenschap. Hun zoon Diego Gutierrez observeert het echtpaar en vertelt hun verhaal. Gonzalo en Gina leven in een enorme villa op een groot landgoed van 4000 m2 aan de rand van Mexico City. Muren met prikkeldraad houden de buitenwereld ver weg. Het is vijftig jaar geleden dat Gonzalo Gina ten huwelijk vroeg nadat ze een week met elkaar hadden gedatet. Ze trouwden na twee maanden. Gonzalo ontwikkelde zich toen als een veelbelovende arts. Ondertussen zorgde Gina samen met het kindermeisje en de andere bedienden voor de kinderen en het huis. Gonzalo is recent met pensioen gegaan en zegt zijn roeping te hebben gevonden in het schrijven. Hij viert binnenkort zijn 80ste verjaardag en wil dit gaan vieren met het maken van een parachute-sprong. Gina is eenzaam, moe en boos. Gonzalo leeft zijn eigen leven zonder Gina daarin te betrekken. Hij ziet haar waarde niet in het huishouden en neemt haar nooit mee uit. Ze is te angstig om het landgoed zelf te verlaten. De onderliggende wrok wordt gedurende de film steeds tastbaarder. Hun paradijs lijkt een gevangenis geworden, een slagveld voor hun ‘koude oorlog’. Vinden ze nog een manier om elkaar terug te vinden?

Regisseur en acteurs

  • Diego Gutierrez portrait

    Diego Gutierrez

    Director

Parts of a Family

Benieuwd naar Parts of a Family? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Parts of a Family kunt bekijken.

Parts of a Family streamen

Wil je Parts of a Family streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Parts of a Family gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Parts of a Family downloaden

movies als Parts of a Family kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Parts of a Family. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Parts of a Family. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Parts of a Family torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Parts of a Family te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Parts of a Family trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Parts of a Family je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!