Parts of a Family
%
66

Parts of a Family

Kijk Parts of a Family

Moeite met waar je nou Parts of a Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Parts of a Family laat zien hoe de relatie tussen Gonzalo en Gina na vele jaren huwelijk veranderd is van grote liefde tot een wurgende gevangenschap. Hun zoon Diego Gutierrez observeert het echtpaar en vertelt hun verhaal. Gonzalo en Gina leven in een enorme villa op een groot landgoed van 4000 m2 aan de rand van Mexico City. Muren met prikkeldraad houden de buitenwereld ver weg. Het is vijftig jaar geleden dat Gonzalo Gina ten huwelijk vroeg nadat ze een week met elkaar hadden gedatet. Ze trouwden na twee maanden. Gonzalo ontwikkelde zich toen als een veelbelovende arts. Ondertussen zorgde Gina samen met het kindermeisje en de andere bedienden voor de kinderen en het huis. Gonzalo is recent met pensioen gegaan en zegt zijn roeping te hebben gevonden in het schrijven. Hij viert binnenkort zijn 80ste verjaardag en wil dit gaan vieren met het maken van een parachute-sprong. Gina is eenzaam, moe en boos. Gonzalo leeft zijn eigen leven zonder Gina daarin te betrekken. Hij ziet haar waarde niet in het huishouden en neemt haar nooit mee uit. Ze is te angstig om het landgoed zelf te verlaten. De onderliggende wrok wordt gedurende de film steeds tastbaarder. Hun paradijs lijkt een gevangenis geworden, een slagveld voor hun ‘koude oorlog’. Vinden ze nog een manier om elkaar terug te vinden?

Regisseur en acteurs

  • Diego Gutierrez portrait

    Diego Gutierrez

    Director

Parts of a Family

Op zoek naar Parts of a Family? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Parts of a Family streamen

Het streamen van movies als Parts of a Family heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Parts of a Family waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Parts of a Family dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Parts of a Family downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Parts of a Family te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Parts of a Family torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Parts of a Family trailer

Weet je nog niet zeker of Parts of a Family jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.