Passage

Passage

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Passage

Moeite met waar je nou Passage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Passage

Samenvatting

Passage neemt je mee op een reis per vrachtschip door Europa, van Amsterdam naar Zuid-Frankrijk. Verteld vanuit het perspectief van een 'Spitsenschipper' toont Passage de poëzie van wat door mensenhanden is aangelegd en wat door de tijd en veranderende economische en maatschappelijk structuren weer teloor dreigt te gaan. De tocht leidt dwars door steden, havens, industriegebieden en een verscheidenheid aan natuurlandschappen. De met veel oog voor detail gefilmde documentaire krijgt vorm in een spel met drie schermen, die vrijwel nooit alle drie hetzelfde laten zien.

Regisseur en acteurs

  • Jascha de Wilde portrait

    Jascha de Wilde

    Director

  • Ben Hendriks portrait

    Ben Hendriks

    Director

Trailers

Passage

Zin om naar Passage te kijken? Ga Passage dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Passage te kunnen zien.

Passage torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Passage toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Passage. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

Passage streamen

Passage is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Passage lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Passage kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

Passage in de bioscoop

Ook Passage laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

Passage trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Passage.