Passage

Passage

Bekijk de trailer

Kijk Passage

Moeite met waar je nou Passage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Passage neemt je mee op een reis per vrachtschip door Europa, van Amsterdam naar Zuid-Frankrijk. Verteld vanuit het perspectief van een 'Spitsenschipper' toont Passage de poëzie van wat door mensenhanden is aangelegd en wat door de tijd en veranderende economische en maatschappelijk structuren weer teloor dreigt te gaan. De tocht leidt dwars door steden, havens, industriegebieden en een verscheidenheid aan natuurlandschappen. De met veel oog voor detail gefilmde documentaire krijgt vorm in een spel met drie schermen, die vrijwel nooit alle drie hetzelfde laten zien.

Regisseur en acteurs

  • Jascha de Wilde portrait

    Jascha de Wilde

    Director

  • Ben Hendriks portrait

    Ben Hendriks

    Director

Trailers

Passage

Benieuwd naar Passage? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Passage kunt bekijken.

Passage streamen

Wil je Passage streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Passage gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Passage downloaden

movies als Passage kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Passage. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Passage. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Passage torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Passage te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Passage trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Passage je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!