Passage

Passage

Bekijk de trailer

Kijk Passage

Moeite met waar je nou Passage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Passage neemt je mee op een reis per vrachtschip door Europa, van Amsterdam naar Zuid-Frankrijk. Verteld vanuit het perspectief van een 'Spitsenschipper' toont Passage de poëzie van wat door mensenhanden is aangelegd en wat door de tijd en veranderende economische en maatschappelijk structuren weer teloor dreigt te gaan. De tocht leidt dwars door steden, havens, industriegebieden en een verscheidenheid aan natuurlandschappen. De met veel oog voor detail gefilmde documentaire krijgt vorm in een spel met drie schermen, die vrijwel nooit alle drie hetzelfde laten zien.

Regisseur en acteurs

  • Jascha de Wilde portrait

    Jascha de Wilde

    Director

  • Ben Hendriks portrait

    Ben Hendriks

    Director

Trailers

Passage

Op zoek naar Passage? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Passage streamen

Het streamen van movies als Passage heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Passage waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Passage dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Passage downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Passage te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Passage torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Passage trailer

Weet je nog niet zeker of Passage jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.