Passage

Passage

Bekijk de trailer

Kijk Passage

Moeite met waar je nou Passage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Passage neemt je mee op een reis per vrachtschip door Europa, van Amsterdam naar Zuid-Frankrijk. Verteld vanuit het perspectief van een 'Spitsenschipper' toont Passage de poëzie van wat door mensenhanden is aangelegd en wat door de tijd en veranderende economische en maatschappelijk structuren weer teloor dreigt te gaan. De tocht leidt dwars door steden, havens, industriegebieden en een verscheidenheid aan natuurlandschappen. De met veel oog voor detail gefilmde documentaire krijgt vorm in een spel met drie schermen, die vrijwel nooit alle drie hetzelfde laten zien.

  Regisseur en acteurs

  • Jascha de Wilde portrait

   Jascha de Wilde

   Director

  • Ben Hendriks portrait

   Ben Hendriks

   Director

  Trailers

  Passage

  Wil jij Passage zien? Waarom zou je Passage dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Passage te kunnen zien.

  Passage torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Passage! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Passage mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  Passage streamen

  Er is een kans dat Passage momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Passage met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Passage gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  Passage in de bioscoop

  Ook Passage laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  Passage trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Passage. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.