Patti Cake$
%
59

Patti Cake$

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Patti Cake$

Moeite met waar je nou Patti Cake$ moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Patti Cake$

Samenvatting

In a coming-of-age story straight out of Jersey, an unlikely rapper finds her voice as a one-of-a-kind hip-hop legend in the making in PATTI CAKE$, the first feature film from acclaimed commercial and music-video director Geremy Jasper. Set in gritty strip-mall suburbia, PATTI CAKE$ chronicles an underdog's quest for fame and glory with humor, raw energy and some unforgettable beats.

Regisseur en acteurs

 • Geremy Jasper portrait

  Geremy Jasper

  Director

 • Danielle Macdonald portait

  Danielle Macdonald

  Patti

 • Bridget Everett portait

  Bridget Everett

  Barb

 • Siddharth Dhananjay portrait

  Siddharth Dhananjay

  Actor

 • Mamoudou Athie portait

  Mamoudou Athie

  Actor

 • Wass Stevens portait

  Wass Stevens

  Nickel

 • Cathy Moriarty portait

  Cathy Moriarty

  Nana

 • McCaul Lombardi portait

  McCaul Lombardi

  Danny

 • Patrick Brana portrait

  Patrick Brana

  Slaz

 • Dylan Blue portrait

  Dylan Blue

  Drewsky / Master of Ceremonies

 • Adam Scarimbolo portait

  Adam Scarimbolo

  Pony

Trailers

Patti Cake$

Benieuwd naar Patti Cake$? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Patti Cake$ kunt bekijken.

Patti Cake$ streamen

Wil je Patti Cake$ streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Patti Cake$ gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Patti Cake$ downloaden

movies als Patti Cake$ kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Patti Cake$. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Patti Cake$. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Patti Cake$ torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Patti Cake$ te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Patti Cake$ trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Patti Cake$ je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!