Patti Cake$
%
59

Patti Cake$

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Patti Cake$

Moeite met waar je nou Patti Cake$ moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Patti Cake$

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Leef mee met het ultieme underdog-verhaal van wannabe rapper Patricia Dombrowski alias Patti Cake$. In de deprimerende buitenwijken van New Jersey probeert ze door te breken en succes te vinden als muzikant.

Regisseur en acteurs

 • Geremy Jasper portrait

  Geremy Jasper

  Director

 • Danielle Macdonald portait

  Danielle Macdonald

  Patti

 • Bridget Everett portait

  Bridget Everett

  Barb

 • Siddharth Dhananjay portrait

  Siddharth Dhananjay

  Actor

 • Mamoudou Athie portait

  Mamoudou Athie

  Actor

 • Wass Stevens portait

  Wass Stevens

  Nickel

 • Cathy Moriarty portait

  Cathy Moriarty

  Nana

 • McCaul Lombardi portait

  McCaul Lombardi

  Danny

 • Patrick Brana portrait

  Patrick Brana

  Slaz

 • Dylan Blue portrait

  Dylan Blue

  Drewsky / Master of Ceremonies

 • Adam Scarimbolo portait

  Adam Scarimbolo

  Pony

Trailers

Patti Cake$

Wil je Patti Cake$ kijken? De movie van Geremy Jasper uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Patti Cake$ op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Patti Cake$ met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Patti Cake$ downloaden

Het downloaden van Patti Cake$ is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Patti Cake$ ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Patti Cake$ streamen

Het streamen van Patti Cake$ heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Patti Cake$ online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Patti Cake$ kijkt. Ideaal!

Patti Cake$ torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Patti Cake$. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Patti Cake$ trailer

Bekijk eerst even de trailer van Patti Cake$ voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.