Peppermint

Peppermint

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Peppermint

Moeite met waar je nou Peppermint moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Peppermint

Samenvatting

Wanneer Riley (Jennifer Garner) wakker wordt uit een diepe coma, herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen op brute wijze werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan, besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!

Regisseur en acteurs

 • Pierre Morel portrait

  Pierre Morel

  Director

 • Jennifer Garner portrait

  Jennifer Garner

  Actor

 • John Gallagher Jr. portrait

  John Gallagher Jr.

  Actor

 • Ann Ilonzeh portrait

  Ann Ilonzeh

  Actor

 • Richard Cabral portrait

  Richard Cabral

  Actor

 • John Ortiz portrait

  John Ortiz

  Actor

Trailers

Peppermint

Benieuwd naar Peppermint? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Peppermint draait.

Peppermint in de bioscoop

Peppermint draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Peppermint.

Peppermint streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Peppermint te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Peppermint een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Peppermint zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Peppermint torrent

Op zoek naar een torrent van Peppermint? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Peppermint zonder zorgen.

Peppermint downloaden

Als Peppermint binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Peppermint trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Peppermint de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.