Peppermint

Peppermint

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Peppermint

Moeite met waar je nou Peppermint moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Peppermint

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Wanneer Riley (Jennifer Garner) wakker wordt uit een diepe coma, herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen op brute wijze werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan, besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!

Regisseur en acteurs

 • Pierre Morel portrait

  Pierre Morel

  Director

 • Jennifer Garner portrait

  Jennifer Garner

  Actor

 • John Gallagher Jr. portrait

  John Gallagher Jr.

  Actor

 • Ann Ilonzeh portrait

  Ann Ilonzeh

  Actor

 • Richard Cabral portrait

  Richard Cabral

  Actor

 • John Ortiz portrait

  John Ortiz

  Actor

Trailers

Peppermint

Benieuwd naar Peppermint? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Peppermint kunt bekijken.

Peppermint streamen

Wil je Peppermint streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Peppermint gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Peppermint downloaden

movies als Peppermint kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Peppermint. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Peppermint. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Peppermint torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Peppermint te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Peppermint trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Peppermint je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!