Peppermint

Peppermint

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Peppermint

Moeite met waar je nou Peppermint moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Peppermint

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Wanneer Riley (Jennifer Garner) wakker wordt uit een diepe coma, herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen op brute wijze werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan, besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!

Regisseur en acteurs

 • Pierre Morel portrait

  Pierre Morel

  Director

 • Jennifer Garner portrait

  Jennifer Garner

  Actor

 • John Gallagher Jr. portrait

  John Gallagher Jr.

  Actor

 • Ann Ilonzeh portrait

  Ann Ilonzeh

  Actor

 • Richard Cabral portrait

  Richard Cabral

  Actor

 • John Ortiz portrait

  John Ortiz

  Actor

Trailers

Peppermint

Zin om Peppermint lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Peppermint te bekijken voor je op een rijtje.

Peppermint downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Peppermint downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Peppermint. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Peppermint er ook in SD heel goed uit.

Peppermint streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Peppermint net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Peppermint hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Peppermint helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Peppermint torrent

Denk je dat je om Peppermint te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Peppermint trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Peppermint de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.