Peppermint

Peppermint

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Peppermint

Moeite met waar je nou Peppermint moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Peppermint

Samenvatting

Wanneer Riley (Jennifer Garner) wakker wordt uit een diepe coma, herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen op brute wijze werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan, besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!

Regisseur en acteurs

 • Pierre Morel portrait

  Pierre Morel

  Director

 • Jennifer Garner portrait

  Jennifer Garner

  Actor

 • John Gallagher Jr. portrait

  John Gallagher Jr.

  Actor

 • Ann Ilonzeh portrait

  Ann Ilonzeh

  Actor

 • Richard Cabral portrait

  Richard Cabral

  Actor

 • John Ortiz portrait

  John Ortiz

  Actor

Trailers

Peppermint

Veel gehoord over Peppermint en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Peppermint heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Peppermint streamen

Wil je Peppermint, de movie met Jennifer Garner, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Peppermint zelfs gratis kijken.

Peppermint downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Peppermint ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Peppermint er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Peppermint torrent

Op zoek naar een torrent van Peppermint? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Peppermint te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Peppermint trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Peppermint. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.