Perfetti Sconosciuti
7.7

Perfetti Sconosciuti

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Perfetti Sconosciuti

Moeite met waar je nou Perfetti Sconosciuti moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Perfetti Sconosciuti

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Een groepje goed bevriende echtparen besluit tijdens een etentje alle telefoontjes en berichtjes te delen die ze binnenkrijgen. Ze blijken meer geheimen voor elkaars partner en vrienden te hebben dan ze dachten…

Regisseur en acteurs

 • Paolo Genovese portait

  Paolo Genovese

  Director

 • Valerio Mastandrea portait

  Valerio Mastandrea

  Lele

 • Kasia Smutniak portait

  Kasia Smutniak

  Eva

 • Marco Giallini portait

  Marco Giallini

  Rocco

 • Alba Rohrwacher portait

  Alba Rohrwacher

  Bianca

 • Edoardo Leo portait

  Edoardo Leo

  Cosimo

 • Anna Foglietta portait

  Anna Foglietta

  Carlotta

 • Giuseppe Battiston portait

  Giuseppe Battiston

  Peppe

Trailers

Perfetti Sconosciuti

Wil jij Perfetti Sconosciuti zien? Waarom zou je Perfetti Sconosciuti dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Perfetti Sconosciuti te kunnen zien.

Perfetti Sconosciuti torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Perfetti Sconosciuti! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Perfetti Sconosciuti mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Perfetti Sconosciuti streamen

Er is een kans dat Perfetti Sconosciuti momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Perfetti Sconosciuti met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Perfetti Sconosciuti gaat dus niet. Dat snap jij vast.

Perfetti Sconosciuti in de bioscoop

Ook Perfetti Sconosciuti laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Perfetti Sconosciuti trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Perfetti Sconosciuti. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.