Pet Sematary

Pet Sematary

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pet Sematary

Moeite met waar je nou Pet Sematary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pet Sematary

Bekijk nog 70 bronnen

Weten in welke bioscopen Pet Sematary draait?

Samenvatting

Pet Sematary is gebaseerd op de gelijknamige baanbrekende horror-roman van Stephen King (It, The Shining, The Green Mile). Dokter Louis Creed (Jason Clarke) is net samen met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Dan ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis. Dan slaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Widmyer portait

  Dennis Widmyer

  Director

 • Kevin Kolsch portait

  Kevin Kolsch

  Director

 • Cyrill Geshev portrait

  Cyrill Geshev

  Director

 • Jason Clarke portait

  Jason Clarke

  Louis Creed

 • Amy Seimetz portait

  Amy Seimetz

  Rachel Creed

 • John Lithgow portait

  John Lithgow

  Jud Crandall

 • Jeté Laurence portrait

  Jeté Laurence

  Ellie Creed

 • Lucas Lavoie portrait

  Lucas Lavoie

  Gage Creed

 • Hugo Lavoie portrait

  Hugo Lavoie

  Gage Creed

 • Obssa Ahmed portrait

  Obssa Ahmed

  Victor Pascow

 • Alyssa Brooke Levine portrait

  Alyssa Brooke Levine

  Zelda

Trailers

Pet Sematary

Benieuwd naar Pet Sematary? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Pet Sematary draait.

Pet Sematary in de bioscoop

Pet Sematary draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Pet Sematary.

Pet Sematary streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Pet Sematary te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Pet Sematary een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Pet Sematary zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Pet Sematary torrent

Op zoek naar een torrent van Pet Sematary? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Pet Sematary zonder zorgen.

Pet Sematary downloaden

Als Pet Sematary binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Pet Sematary trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Pet Sematary de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.