Pet Sematary

Pet Sematary

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pet Sematary

Moeite met waar je nou Pet Sematary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pet Sematary

Samenvatting

Pet Sematary is gebaseerd op de gelijknamige baanbrekende horror-roman van Stephen King (It, The Shining, The Green Mile). Dokter Louis Creed (Jason Clarke) is net samen met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Dan ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis. Dan slaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Widmyer portait

  Dennis Widmyer

  Director

 • Kevin Kolsch portait

  Kevin Kolsch

  Director

 • Cyrill Geshev portrait

  Cyrill Geshev

  Director

 • Jason Clarke portait

  Jason Clarke

  Louis Creed

 • Amy Seimetz portait

  Amy Seimetz

  Rachel Creed

 • John Lithgow portait

  John Lithgow

  Jud Crandall

 • Jeté Laurence portrait

  Jeté Laurence

  Ellie Creed

 • Lucas Lavoie portrait

  Lucas Lavoie

  Gage Creed

 • Hugo Lavoie portrait

  Hugo Lavoie

  Gage Creed

 • Obssa Ahmed portrait

  Obssa Ahmed

  Victor Pascow

 • Alyssa Brooke Levine portrait

  Alyssa Brooke Levine

  Zelda

Trailers

Pet Sematary

Veel gehoord over Pet Sematary en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Pet Sematary heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Pet Sematary streamen

Wil je Pet Sematary, de movie met Jason Clarke, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Pet Sematary zelfs gratis kijken.

Pet Sematary downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Pet Sematary ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Pet Sematary er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Pet Sematary torrent

Op zoek naar een torrent van Pet Sematary? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Pet Sematary te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Pet Sematary trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Pet Sematary. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.