Peter Rabbit
%
90

Peter Rabbit

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Peter Rabbit

Moeite met waar je nou Peter Rabbit moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Peter Rabbit

Bekijk nog 13 bronnen

Weten in welke bioscopen Peter Rabbit draait?

Samenvatting

Verfilming van Beatrix Potter's tijdloze verhaal over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen.

Regisseur en acteurs

 • Will Gluck portait

  Will Gluck

  Director

 • James Corden portait

  James Corden

  Peter Rabbit (voice)

 • Rose Byrne portait

  Rose Byrne

  Bea

 • Domhnall Gleeson portait

  Domhnall Gleeson

  Mr. McGregor

 • Daisy Ridley portait

  Daisy Ridley

  (voice)

 • Margot Robbie portait

  Margot Robbie

  (voice)

 • Elizabeth Debicki portait

  Elizabeth Debicki

  (voice)

 • Vauxhall Jermaine portrait

  Vauxhall Jermaine

  Jackson

Trailers

Peter Rabbit

Benieuwd naar Peter Rabbit? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Peter Rabbit draait.

Peter Rabbit in de bioscoop

Peter Rabbit draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Peter Rabbit.

Peter Rabbit streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Peter Rabbit te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Peter Rabbit een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Peter Rabbit zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Peter Rabbit torrent

Op zoek naar een torrent van Peter Rabbit? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Peter Rabbit zonder zorgen.

Peter Rabbit downloaden

Als Peter Rabbit binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Peter Rabbit trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Peter Rabbit de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.