Peter Rabbit
%
83

Peter Rabbit

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Peter Rabbit

Moeite met waar je nou Peter Rabbit moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Peter Rabbit

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over het ondeugende konijn Pieter. In deze mix van animatie en live-action loopt de strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin ontzettend uit de hand.

Regisseur en acteurs

 • Will Gluck portait

  Will Gluck

  Director

 • James Corden portait

  James Corden

  Peter Rabbit (voice)

 • Rose Byrne portait

  Rose Byrne

  Bea

 • Domhnall Gleeson portait

  Domhnall Gleeson

  Mr. McGregor

 • Daisy Ridley portait

  Daisy Ridley

  (voice)

 • Margot Robbie portait

  Margot Robbie

  (voice)

 • Elizabeth Debicki portait

  Elizabeth Debicki

  (voice)

 • Vauxhall Jermaine portait

  Vauxhall Jermaine

  Jackson

Trailers

Peter Rabbit

Wil je Peter Rabbit kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Peter Rabbit streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Peter Rabbit niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Peter Rabbit zelfs gratis bekijken.

Peter Rabbit downloaden

Wil je Peter Rabbit ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Peter Rabbit overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Peter Rabbit torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Peter Rabbit is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Peter Rabbit trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Peter Rabbit de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.