Piercing
%
73

Piercing

Nu kijken

Kijk Piercing

Moeite met waar je nou Piercing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Piercing

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

In this twisted love story, a man seeks out an unsuspecting stranger to help him purge the dark torments of his past. His plan goes awry when he encounters a woman with plans of her own.

Regisseur en acteurs

 • Nicolas Pesce portait

  Nicolas Pesce

  Director

 • Christopher Abbott portait

  Christopher Abbott

  Reed

 • Mia Wasikowska portait

  Mia Wasikowska

  Jackie

 • Laia Costa portait

  Laia Costa

  Mona

 • Maria Dizzia portait

  Maria Dizzia

  Reed's Mother

 • Wendell Pierce portait

  Wendell Pierce

  Doctor

 • Marin Ireland portait

  Marin Ireland

  Chevonne

 • Dakota Lustick portait

  Dakota Lustick

  Actor

Piercing

Piercing streamen

Piercing streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Piercing downloaden

Zin om Piercing te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Piercing te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Piercing torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Piercing makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Piercing trailer

Wil je er zeker van zijn dat Piercing jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.