Pim en Pom
%
75

Pim en Pom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pim en Pom

Moeite met waar je nou Pim en Pom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pim en Pom

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Pim en Pom zijn vrienden door dik en dun. Pim, de grijsgestreepte poes, is eigenwijs en ondernemend, terwijl de zwartharige Pom bedaard is en eigenlijk alles beter weet.

Regisseur en acteurs

 • Gioia Smid portrait

  Gioia Smid

  Director

 • Georgina Verbaan portait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Actor

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Actor

 • Plien van Bennekom portrait

  Plien van Bennekom

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

Trailers

Pim en Pom

Pim en Pom streamen

Pim en Pom streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Pim en Pom downloaden

Zin om Pim en Pom te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Pim en Pom te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Pim en Pom torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Pim en Pom makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Pim en Pom trailer

Wil je er zeker van zijn dat Pim en Pom jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.