Pim en Pom
%
75

Pim en Pom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pim en Pom

Moeite met waar je nou Pim en Pom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pim en Pom

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Pim en Pom zijn vrienden door dik en dun. Pim, de grijsgestreepte poes, is eigenwijs en ondernemend, terwijl de zwartharige Pom bedaard is en eigenlijk alles beter weet.

Regisseur en acteurs

 • Gioia Smid portrait

  Gioia Smid

  Director

 • Georgina Verbaan portait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Actor

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Actor

 • Plien van Bennekom portrait

  Plien van Bennekom

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

Trailers

Pim en Pom

Veel gehoord over Pim en Pom en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Pim en Pom heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Pim en Pom streamen

Wil je Pim en Pom, de movie met Georgina Verbaan, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Pim en Pom zelfs gratis kijken.

Pim en Pom downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Pim en Pom ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Pim en Pom er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Pim en Pom torrent

Op zoek naar een torrent van Pim en Pom? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Pim en Pom te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Pim en Pom trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Pim en Pom. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.