Pim en Pom
%
75

Pim en Pom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pim en Pom

Moeite met waar je nou Pim en Pom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pim en Pom

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Pim en Pom zijn vrienden door dik en dun. Pim, de grijsgestreepte poes, is eigenwijs en ondernemend, terwijl de zwartharige Pom bedaard is en eigenlijk alles beter weet.

Regisseur en acteurs

 • Gioia Smid portrait

  Gioia Smid

  Director

 • Georgina Verbaan portait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Actor

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Actor

 • Plien van Bennekom portrait

  Plien van Bennekom

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

Trailers

Pim en Pom

Wil je Pim en Pom kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Pim en Pom streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Pim en Pom niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Pim en Pom zelfs gratis bekijken.

Pim en Pom downloaden

Wil je Pim en Pom ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Pim en Pom overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Pim en Pom torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Pim en Pom is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Pim en Pom trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Pim en Pom de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.