Plain Clothes
%
64

Plain Clothes

Nu kijken

Kijk Plain Clothes

Moeite met waar je nou Plain Clothes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Plain Clothes

Samenvatting

"Whodunnit?" might be grammatically incorrect, but it's a question undercover cop Nick Dunbar must answer to unravel the mysteries surrounding the murder of a high school teacher. Posing as a student, Nick faces the same peer pressures and bureaucratic problems that plagued his real high school years - including some outrageous extracurricular activities. Arliss Howard (Full Metal Jacket) is hilarious as Nick. And Suzy Amis (Fandango), George Wendt (Cheers), Robert Stack and Abe Vigoda are wonderfully weird as the teachers of Stevenson High. Together, they make Plain Clothes a textbook case of comedy and suspense.

Plain Clothes

Wil je Plain Clothes kijken? De movie vanuit 1988 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Plain Clothes op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Plain Clothes met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Plain Clothes downloaden

Het downloaden van Plain Clothes is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Plain Clothes ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Plain Clothes streamen

Het streamen van Plain Clothes heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Plain Clothes online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Plain Clothes kijkt. Ideaal!

Plain Clothes torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Plain Clothes. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Plain Clothes trailer

Bekijk eerst even de trailer van Plain Clothes voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.