Playmobil: The Movie

Playmobil: The Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Playmobil: The Movie

Moeite met waar je nou Playmobil: The Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Playmobil: The Movie

Bekijk nog 123 bronnen

Weten in welke bioscopen Playmobil: The Movie draait?

Samenvatting

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden - de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot , een extravagante fee en nog veel meer. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Regisseur en acteurs

 • Lino DiSalvo portrait

  Lino DiSalvo

  Director

 • Anya Taylor-Joy portait

  Anya Taylor-Joy

  Marla

 • Gabriel Bateman portait

  Gabriel Bateman

  Charlie

 • Daniel Radcliffe portait

  Daniel Radcliffe

  Rex Dasher (voice)

 • Jim Gaffigan portait

  Jim Gaffigan

  Del (voice)

 • Adam Lambert portait

  Adam Lambert

  Emperor Maximus (voice)

 • Meghan Trainor portait

  Meghan Trainor

  (voice)

Trailers

Playmobil: The Movie

Benieuwd naar Playmobil: The Movie? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Playmobil: The Movie draait.

Playmobil: The Movie in de bioscoop

Playmobil: The Movie draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Playmobil: The Movie.

Playmobil: The Movie streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Playmobil: The Movie te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Playmobil: The Movie een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Playmobil: The Movie zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Playmobil: The Movie torrent

Op zoek naar een torrent van Playmobil: The Movie? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Playmobil: The Movie zonder zorgen.

Playmobil: The Movie downloaden

Als Playmobil: The Movie binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Playmobil: The Movie trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Playmobil: The Movie de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.