Pluisje
%
50

Pluisje

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pluisje

Moeite met waar je nou Pluisje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pluisje

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Pluisje is een jong en vrolijk vogeltje dat graag samen met zijn beste vriendinnetje Ploveria speelt. Ze lachen veel samen en zijn stiekem een beetje verliefd. Alles verandert als Shadow, de valk, Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Hij wordt gered, maar zijn vader overleeft de strijd niet. Pluisje durft niet meer te vliegen. Ploveria spoort hem nog wel aan om te vliegen want ze moeten naar het zuiden als de winter komt. Pluisje gaat toch weer oefenen, maar dan wordt hij gevangen door de kat uit het dorp. Iedereen denkt dat Pluisje dood is, behalve Ploveria. Pluisje moet alleen de winter zien te overleven, terwijl zijn familie naar het zuiden trekt. Niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren in Paradise Valley, een verborgen plek. Maar de reis naar Paradise valley is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden die hem helpen bij zijn reis.

Regisseur en acteurs

  • Árni Ólafur Ásgeirsson portrait

    Árni Ólafur Ásgeirsson

    Director

Trailers

Pluisje

Benieuwd naar Pluisje? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Pluisje kunt bekijken.

Pluisje streamen

Wil je Pluisje streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Pluisje gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Pluisje downloaden

movies als Pluisje kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Pluisje. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Pluisje. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Pluisje torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Pluisje te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Pluisje trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Pluisje je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!