B.O.Z.: Pokémon
%
75

B.O.Z.: Pokémon

Nu kijken

Kijk B.O.Z.: Pokémon

Moeite met waar je nou B.O.Z.: Pokémon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor B.O.Z.: Pokémon

Samenvatting

Ash, een tienjarige jongen uit Pallet Town, is eindelijk oud genoeg voor zijn eerste Pokémon! Maar hij verslaapt zich en de enige Pokémon die nog over is in het lab van Professor Oak is een zeer eigenzinnige Pikachu!

Regisseur en acteurs

 • Kunihiko Yuyama portait

  Kunihiko Yuyama

  Director

 • Christa Lips portrait

  Christa Lips

  Ash (Dutch version)

 • Jeroen Keers portrait

  Jeroen Keers

  Narrator (Dutch version)

 • Hilde De Mildt portrait

  Hilde De Mildt

  Jessie (Dutch version)

 • Ikue Ōtani portait

  Ikue Ōtani

  Pikachu

 • Kim Sulocki portait

  Kim Sulocki

  Ash (Swedish version)

 • Fábio Lucindo portait

  Fábio Lucindo

  Ash

B.O.Z.: Pokémon

Veel gehoord over B.O.Z.: Pokémon en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt B.O.Z.: Pokémon heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

B.O.Z.: Pokémon streamen

Wil je B.O.Z.: Pokémon, de movie met Christa Lips, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je B.O.Z.: Pokémon zelfs gratis kijken.

B.O.Z.: Pokémon downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je B.O.Z.: Pokémon ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet B.O.Z.: Pokémon er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

B.O.Z.: Pokémon torrent

Op zoek naar een torrent van B.O.Z.: Pokémon? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van B.O.Z.: Pokémon te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

B.O.Z.: Pokémon trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van B.O.Z.: Pokémon. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.