Pokémon
%
75

Pokémon

Nu kijken

Kijk Pokémon

Moeite met waar je nou Pokémon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pokémon

Samenvatting

Ash, een tienjarige jongen uit Pallet Town, is eindelijk oud genoeg voor zijn eerste Pokémon! Maar hij verslaapt zich en de enige Pokémon die nog over is in het lab van Professor Oak is een zeer eigenzinnige Pikachu!

Regisseur en acteurs

 • Kunihiko Yuyama portait

  Kunihiko Yuyama

  Director

 • Christa Lips portrait

  Christa Lips

  Ash (Dutch version)

 • Jeroen Keers portrait

  Jeroen Keers

  Narrator (Dutch version)

 • Hilde De Mildt portrait

  Hilde De Mildt

  Jessie (Dutch version)

 • Ikue Ōtani portait

  Ikue Ōtani

  Pikachu

 • Kim Sulocki portait

  Kim Sulocki

  Ash (Swedish version)

 • Fábio Lucindo portait

  Fábio Lucindo

  Ash

Pokémon

Wil je Pokémon kijken? De movie van Kunihiko Yuyama uit 1997 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Pokémon op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Pokémon met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Pokémon downloaden

Het downloaden van Pokémon is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Pokémon ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Pokémon streamen

Het streamen van Pokémon heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Pokémon online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Pokémon kijkt. Ideaal!

Pokémon torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Pokémon. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Pokémon trailer

Bekijk eerst even de trailer van Pokémon voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.