Pelle De Politiewagen
%
54

Pelle De Politiewagen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pelle De Politiewagen

Moeite met waar je nou Pelle De Politiewagen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pelle De Politiewagen

Samenvatting

Bij een zware storm wordt Pelle, het schattigste politiewagentje van de stad, getroffen door een krachtige stroomstoot. Iedereen vreest dat het afgelopen is met Pelle… tot er een mirakel gebeurt. Het autootje leeft nog en zit tjokvol energie! Die heeft hij zeker nodig wanneer hij de strijd aangaat met twee boeven, die al het water uit het bergmeer tappen en aan woekerprijzen willen verkopen. De natuur rond het meer is in gevaar en de bouw van een enorme dam bedreigt de hele stad. Pelle en zijn trouwe vriendin, de otter Dottie, moeten alles uit de kast halen om de boel te redden.

Regisseur en acteurs

 • Rasmus A. Sivertsen portrait

  Rasmus A. Sivertsen

  Director

 • Robert Stoltenberg portrait

  Robert Stoltenberg

  Pelle Politibil (voice)

 • Pernille Sørensen portait

  Pernille Sørensen

  Actor

 • Gard B. Eidsvold portait

  Gard B. Eidsvold

  Actor

 • Fredrik Steen portrait

  Fredrik Steen

  Actor

 • Bjørn Sundquist portait

  Bjørn Sundquist

  Actor

Trailers

Pelle De Politiewagen

Pelle De Politiewagen streamen

Pelle De Politiewagen streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Pelle De Politiewagen downloaden

Zin om Pelle De Politiewagen te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Pelle De Politiewagen te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Pelle De Politiewagen torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Pelle De Politiewagen makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Pelle De Politiewagen trailer

Wil je er zeker van zijn dat Pelle De Politiewagen jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.