Pelle en de waterdieven
%
54

Pelle en de waterdieven

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pelle en de waterdieven

Moeite met waar je nou Pelle en de waterdieven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pelle en de waterdieven

Samenvatting

Bij een zware storm wordt Pelle, het schattigste politiewagentje van de stad, getroffen door een krachtige stroomstoot. Iedereen vreest dat het afgelopen is met Pelle… tot er een mirakel gebeurt. Het autootje leeft nog en zit tjokvol energie! Die heeft hij zeker nodig wanneer hij de strijd aangaat met twee boeven, die al het water uit het bergmeer tappen en aan woekerprijzen willen verkopen. De natuur rond het meer is in gevaar en de bouw van een enorme dam bedreigt de hele stad. Pelle en zijn trouwe vriendin, de otter Dottie, moeten alles uit de kast halen om de boel te redden.

Regisseur en acteurs

 • Rasmus A. Sivertsen portrait

  Rasmus A. Sivertsen

  Director

 • Robert Stoltenberg portrait

  Robert Stoltenberg

  Pelle Politibil (voice)

 • Pernille Sørensen portait

  Pernille Sørensen

  Actor

 • Gard B. Eidsvold portait

  Gard B. Eidsvold

  Actor

 • Fredrik Steen portrait

  Fredrik Steen

  Actor

 • Bjørn Sundquist portait

  Bjørn Sundquist

  Actor

Trailers

Pelle en de waterdieven

Op zoek naar Pelle en de waterdieven? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Pelle en de waterdieven streamen

Het streamen van movies als Pelle en de waterdieven heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Pelle en de waterdieven waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Pelle en de waterdieven dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Pelle en de waterdieven downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Pelle en de waterdieven te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Pelle en de waterdieven torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Pelle en de waterdieven trailer

Weet je nog niet zeker of Pelle en de waterdieven jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.