Pelle en de waterdieven
%
54

Pelle en de waterdieven

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pelle en de waterdieven

Moeite met waar je nou Pelle en de waterdieven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pelle en de waterdieven

Samenvatting

Bij een zware storm wordt Pelle, het schattigste politiewagentje van de stad, getroffen door een krachtige stroomstoot. Iedereen vreest dat het afgelopen is met Pelle… tot er een mirakel gebeurt. Het autootje leeft nog en zit tjokvol energie! Die heeft hij zeker nodig wanneer hij de strijd aangaat met twee boeven, die al het water uit het bergmeer tappen en aan woekerprijzen willen verkopen. De natuur rond het meer is in gevaar en de bouw van een enorme dam bedreigt de hele stad. Pelle en zijn trouwe vriendin, de otter Dottie, moeten alles uit de kast halen om de boel te redden.

Regisseur en acteurs

 • Rasmus A. Sivertsen portrait

  Rasmus A. Sivertsen

  Director

 • Robert Stoltenberg portrait

  Robert Stoltenberg

  Pelle Politibil (voice)

 • Pernille Sørensen portait

  Pernille Sørensen

  Actor

 • Gard B. Eidsvold portait

  Gard B. Eidsvold

  Actor

 • Fredrik Steen portrait

  Fredrik Steen

  Actor

 • Bjørn Sundquist portait

  Bjørn Sundquist

  Actor

Trailers

Pelle en de waterdieven

Zin om Pelle en de waterdieven lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Pelle en de waterdieven te bekijken voor je op een rijtje.

Pelle en de waterdieven downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Pelle en de waterdieven downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Pelle en de waterdieven. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Pelle en de waterdieven er ook in SD heel goed uit.

Pelle en de waterdieven streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Pelle en de waterdieven net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Pelle en de waterdieven hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Pelle en de waterdieven helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Pelle en de waterdieven torrent

Denk je dat je om Pelle en de waterdieven te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Pelle en de waterdieven trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Pelle en de waterdieven de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.