Portrait de la jeune fille en feu
%
62

Portrait de la jeune fille en feu

Bekijk de trailer

Kijk Portrait de la jeune fille en feu

Moeite met waar je nou Portrait de la jeune fille en feu moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 17-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Portrait de la jeune fille en feu is de nieuwe film van regisseur Céline Sciamma (Tomboy, Girlhood. Een tijdloos en universeel verhaal over verliefd worden, verlangen en onmogelijke liefde. Op een afgelegen eiland bij Bretagne aan het einde van de 18e eeuw, krijgt kunstenares Marianne (Noémie Merlant) de opdracht om het huwelijksportret van Heloïse (Adèle Haenel) te schilderen. De eigengereide Heloïse staat niet te springen om het huwelijk, dus maakt Marianne het portret zonder haar medeweten. Tijdens lange wandelingen aan de Franse kust observeert ze haar model uitvoerig: haar bewegingen, haar blik, een zeldzame glimlach. 's Nachts werkt Marianne stiekem aan het schilderij. In Heloïses laatste dagen van vrijheid, groeit de aantrekkingskracht tussen de twee vrouwen, totdat uiteindelijk de liefde ontvlamt.

Regisseur en acteurs

 • Céline Sciamma portait

  Céline Sciamma

  Director

 • Noémie Merlant portait

  Noémie Merlant

  Actor

 • Adèle Haenel portait

  Adèle Haenel

  Actor

 • Luàna Bajrami portait

  Luàna Bajrami

  Actor

 • Valeria Golino portait

  Valeria Golino

  Actor

Trailers

Portrait de la jeune fille en feu

Veel gehoord over Portrait de la jeune fille en feu en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Portrait de la jeune fille en feu heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Portrait de la jeune fille en feu streamen

Wil je Portrait de la jeune fille en feu, de movie met Noémie Merlant, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Portrait de la jeune fille en feu zelfs gratis kijken.

Portrait de la jeune fille en feu downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Portrait de la jeune fille en feu ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Portrait de la jeune fille en feu er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Portrait de la jeune fille en feu torrent

Op zoek naar een torrent van Portrait de la jeune fille en feu? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Portrait de la jeune fille en feu te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Portrait de la jeune fille en feu trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Portrait de la jeune fille en feu. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.