Possessed

Possessed

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Possessed

Moeite met waar je nou Possessed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Possessed

Samenvatting

Een jonge hoofdpersoon (Olivia Lonsdale) stuit diep in het voormalige Joegoslavië op de erfenis van het communisme: ingestorte gebouwen, verlaten vliegvelden, achtergelaten boeken. Die botsing met de geschiedenis maakt haar melancholiek en brengt bijna vergeten emoties naar boven. Ze begint na te denken over de toekomst. Possessed verbeeldt de effecten van de smartphone op onze maatschappij en ons zelfbeeld. Vergezeld van analyses door de politicologen Alex Williams en Nick Srnicek leggen de filmmakers met een stroom van associatieve, poëtische beelden en confronterende found footage een prikkelend verband tussen empathie, politiek en solidariteit. Possessed is gemaakt door Metahaven (Vinca Kruk en Daniel van der Velden, makers van onder andere Information Skies), en de veelbekroonde documentairemaker Rob Schröder (Ouwehoeren).

Regisseur en acteurs

  • Metahaven portrait

    Metahaven

    Director

  • Rob Schröder portrait

    Rob Schröder

    Director

Trailers

Possessed

Zin om Possessed lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Possessed te bekijken voor je op een rijtje.

Possessed downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Possessed downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Possessed. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Possessed er ook in SD heel goed uit.

Possessed streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Possessed net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Possessed hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Possessed helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Possessed torrent

Denk je dat je om Possessed te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Possessed trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Possessed de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.