Predator
%
78

Predator

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Predator

Moeite met waar je nou Predator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Predator

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Predator draait?

Samenvatting

Major Dutch Schaefer (Arnold Schwarzenegger) is the leader of a military rescue unit looking for allies captured by guerrillas in the Latin American jungle. At first it seems like any other mission: Schaefer and his team of seasoned combat veterans spot a guerilla camp, destroy it, and find the men they were sent to rescue executed. But when Schaefer attempts to lead his unit out, with a captured guerrilla in tow, something horrifying and inexplicable begins to happen: One by one the men are killed by a mysterious adversary - a Predator from another world.

Regisseur en acteurs

 • John McTiernan portait

  John McTiernan

  Director

 • Arnold Schwarzenegger portait

  Arnold Schwarzenegger

  Major Alan 'Dutch' Schaeffer

 • Carl Weathers portait

  Carl Weathers

  Major George Dillon

 • Elpidia Carrillo portait

  Elpidia Carrillo

  Anna

 • Bill Duke portait

  Bill Duke

  Sergeant 'Mac' Eliot

 • Jesse Ventura portait

  Jesse Ventura

  Blain

 • Sonny Landham portait

  Sonny Landham

  Billy

 • Richard Chaves portait

  Richard Chaves

  Poncho Ramirez

 • R. G. Armstrong portait

  R. G. Armstrong

  General Phillips

 • Shane Black portait

  Shane Black

  Hawkins

 • Kevin Peter Hall portait

  Kevin Peter Hall

  Helicopter Pilot / Predator

 • Sven-Ole Thorsen portait

  Sven-Ole Thorsen

  Russian Officer (uncredited)

Trailers

Predator

Benieuwd naar Predator? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Predator draait.

Predator in de bioscoop

Predator draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Predator.

Predator streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Predator te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Predator een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Predator zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Predator torrent

Op zoek naar een torrent van Predator? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Predator zonder zorgen.

Predator downloaden

Als Predator binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Predator trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Predator de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.