Predator
%
78

Predator

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Predator

Moeite met waar je nou Predator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Predator

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Wanneer een minister niet terugkeert van een missie in vijandelijk gebied wordt majoor Dutch Schaefer, bevelhebber van een militaire elitegroep, naar de Zuidamerikaanse jungle gestuurd. Dutch beseft meteen dat het niet om een routine-opdracht gaat, want de zwarte officier Dillon wordt ter controle meegestuurd. De mannen worden vlakbij een kamp van de guerilla's gedropt en kunnen een verrassingsaanval afwenden. In het oerwoud ontdekken ze de lijken van de minister en zijn gevolg. De lichamen werden gevild en opgeknoopt in de bomen.

Regisseur en acteurs

 • John McTiernan portait

  John McTiernan

  Director

 • Arnold Schwarzenegger portait

  Arnold Schwarzenegger

  Major Alan 'Dutch' Schaeffer

 • Carl Weathers portait

  Carl Weathers

  Major George Dillon

 • Elpidia Carrillo portait

  Elpidia Carrillo

  Anna

 • Bill Duke portait

  Bill Duke

  Sergeant 'Mac' Eliot

 • Jesse Ventura portait

  Jesse Ventura

  Blain

 • Sonny Landham portait

  Sonny Landham

  Billy

 • Richard Chaves portait

  Richard Chaves

  Poncho Ramirez

 • R. G. Armstrong portait

  R. G. Armstrong

  General Phillips

 • Shane Black portait

  Shane Black

  Hawkins

 • Kevin Peter Hall portait

  Kevin Peter Hall

  Helicopter Pilot / Predator

 • Sven-Ole Thorsen portait

  Sven-Ole Thorsen

  Russian Officer (uncredited)

Trailers

Predator

Wil je Predator kijken? De movie van John McTiernan uit 1987 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Predator op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Predator met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Predator downloaden

Het downloaden van Predator is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Predator ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Predator streamen

Het streamen van Predator heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Predator online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Predator kijkt. Ideaal!

Predator torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Predator. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Predator trailer

Bekijk eerst even de trailer van Predator voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.