Press

Kijk Press

Moeite met waar je nou Press moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Press

Samenvatting

De strijd tussen verschillende kranten om het nieuws.

Regisseur en acteurs

 • Charlotte Riley portait

  Charlotte Riley

  Holly Evans

 • Ben Chaplin portait

  Ben Chaplin

  Duncan Allen

 • Priyanga Burford portait

  Priyanga Burford

  Amina Chaudury

 • Paapa Essiedu portait

  Paapa Essiedu

  Ed Washburn

 • Ellie Kendrick portait

  Ellie Kendrick

  Leona Manning-Lynd

 • Al Weaver portait

  Al Weaver

  James Edwards

 • Brendan Cowell portait

  Brendan Cowell

  Peter Langly

 • David Suchet portait

  David Suchet

  George Emmerson

 • Natasha Little portait

  Natasha Little

  Sarah Allen

 • David Schofield portait

  David Schofield

  Chris Cartwright

Press

Op zoek naar Press? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Press streamen

Het streamen van movies als Press heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Press waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Press dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Press downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Press te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Press torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Press trailer

Weet je nog niet zeker of Press jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.