Prooi
%
53

Prooi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Prooi

Moeite met waar je nou Prooi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Prooi

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Na de vondst van een gruwelijk afgeslacht boerengezin net buiten Amsterdam, roept de politie de hulp in van Artis-dierenarts Lizzy (Sophie van Winden). Zij ziet direct wat de bloederige verminkingen moet hebben aangericht: een forse, agressieve leeuw. Niemand gelooft haar en pas na een bloedbad in het Vondelpark stemmen de autoriteiten in met haar plan om de Britse jager Jack (Mark Frost) in te zetten. Lizzy's vriend Dave (Julian Looman) heeft zijn bedenkingen vanwege het amoureuze verleden van Jack en Lizzy. Maar ook hij moet toegeven dat Jack hun beste kans is om meer bloedvergieten in de straten van Amsterdam te voorkomen. De jacht is geopend…

Regisseur en acteurs

 • Dick Maas portait

  Dick Maas

  Director

 • Sophie van Winden portrait

  Sophie van Winden

  Actor

 • Julian Looman portrait

  Julian Looman

  Actor

 • Mark Frost portrait

  Mark Frost

  Actor

 • Rienus Krul portrait

  Rienus Krul

  Actor

 • Victor Löw portait

  Victor Löw

  Actor

 • Pieter Derks portait

  Pieter Derks

  Actor

 • Theo Pont portrait

  Theo Pont

  Actor

Trailers

Prooi

Benieuwd naar Prooi? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Prooi kunt bekijken.

Prooi streamen

Wil je Prooi streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Prooi gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Prooi downloaden

movies als Prooi kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Prooi. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Prooi. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Prooi torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Prooi te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Prooi trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Prooi je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!