Prooi
%
53

Prooi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Prooi

Moeite met waar je nou Prooi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Prooi

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Na de vondst van een gruwelijk vermoord boerengezin net buiten Amsterdam, tast de politie in het duister over de mogelijke dader. Een dierenarts van Artis denkt echter te weten wat de bloederige verminkingen kan hebben aangericht: een forse, agressieve leeuw. Ze stuit vooral op ongeloof en er is een tweede bloedbad nodig voordat de autoriteiten instemmen met het rigoureuze plan van een Engelse leeuwenjager om het monster te pakken te krijgen. De jacht is geopend!

Regisseur en acteurs

 • Dick Maas portait

  Dick Maas

  Director

 • Sophie van Winden portrait

  Sophie van Winden

  Actor

 • Julian Looman portrait

  Julian Looman

  Actor

 • Mark Frost portrait

  Mark Frost

  Actor

 • Rienus Krul portrait

  Rienus Krul

  Actor

 • Victor Löw portait

  Victor Löw

  Actor

 • Pieter Derks portait

  Pieter Derks

  Actor

 • Theo Pont portrait

  Theo Pont

  Actor

Trailers

Prooi

Veel gehoord over Prooi en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Prooi heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Prooi streamen

Wil je Prooi, de movie met Sophie van Winden, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Prooi zelfs gratis kijken.

Prooi downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Prooi ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Prooi er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Prooi torrent

Op zoek naar een torrent van Prooi? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Prooi te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Prooi trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Prooi. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.