La promesse de l'aube
%
72

La promesse de l'aube

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La promesse de l'aube

Moeite met waar je nou La promesse de l'aube moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La promesse de l'aube

Bekijk nog 15 bronnen

Weten in welke bioscopen La promesse de l'aube draait?

Samenvatting

Van zijn moeilijke jeugd in Polen tot zijn pubertijd in het zonnige Nice tot zijn studentenjaren in Parijs en zijn harde pilotentraining tijden WOII…Romain Gary leefde een uitzonderlijk leven. Zijn hunkering naar avontuur en de droom om een beroemd schrijver te worden, dankte hij aan zijn moeder Nina. Zijn overweldigende liefde voor deze innemende, excentrieke vrouw zou hem tot een van Frankrijks grootste auteurs van de twintigste eeuw maken, die een leven leefde vol passie en mysterie.

Regisseur en acteurs

 • Eric Barbier portait

  Eric Barbier

  Director

 • Pierre Niney portait

  Pierre Niney

  Romain Gary

 • Charlotte Gainsbourg portait

  Charlotte Gainsbourg

  Nina Kacew

 • Didier Bourdon portait

  Didier Bourdon

  Alex Gubernatis

 • Jean-Pierre Darroussin portait

  Jean-Pierre Darroussin

  Zaremba

 • Finnegan Oldfield portait

  Finnegan Oldfield

  Capitaine Langer

 • Catherine McCormack portait

  Catherine McCormack

  Lesley Blanch

 • Pawel Puchalski portait

  Pawel Puchalski

  Romain (8-10 ans)

 • Nemo Schiffman portait

  Nemo Schiffman

  Romain (14-16 ans)

 • Lou Chauvain portait

  Lou Chauvain

  Mariette

Trailers

La promesse de l'aube

Benieuwd naar La promesse de l'aube? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar La promesse de l'aube draait.

La promesse de l'aube in de bioscoop

La promesse de l'aube draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor La promesse de l'aube.

La promesse de l'aube streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra La promesse de l'aube te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat La promesse de l'aube een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je La promesse de l'aube zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

La promesse de l'aube torrent

Op zoek naar een torrent van La promesse de l'aube? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je La promesse de l'aube zonder zorgen.

La promesse de l'aube downloaden

Als La promesse de l'aube binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

La promesse de l'aube trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of La promesse de l'aube de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.