Pulp Fiction
%
89

Pulp Fiction

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pulp Fiction

Moeite met waar je nou Pulp Fiction moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pulp Fiction

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De dieven Honey Bunny en Pumpkin zijn tot de conclusie gekomen dat het overvallen van drankwinkels te riskant aan het worden is in Los Angeles. Marsellus Wallace is de baas van Vincent Vega en Jules Winnfield, twee gangsters die met een stel amateurs overhoop liggen. Al deze mensen kruisen elkaars pad ...

Regisseur en acteurs

 • Quentin Tarantino portrait

  Quentin Tarantino

  director

 • Bruce Willis portrait

  Bruce Willis

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Rosanna Arquette portrait

  Rosanna Arquette

  actor

 • Eric Stoltz portrait

  Eric Stoltz

  actor

 • Ving Rhames portrait

  Ving Rhames

  actor

 • Maria de Medeiros portrait

  Maria de Medeiros

  actor

 • Amanda Plummer portrait

  Amanda Plummer

  actor

 • Tim Roth portrait

  Tim Roth

  actor

 • Harvey Keitel portrait

  Harvey Keitel

  actor

 • Uma Thurman portrait

  Uma Thurman

  actor

 • Samuel L. Jackson portrait

  Samuel L. Jackson

  actor

 • John Travolta portrait

  John Travolta

  actor

Trailers

Pulp Fiction

Zin om Pulp Fiction lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Pulp Fiction te bekijken voor je op een rijtje.

Pulp Fiction downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Pulp Fiction downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Pulp Fiction. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Pulp Fiction er ook in SD heel goed uit.

Pulp Fiction streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Pulp Fiction net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Pulp Fiction hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Pulp Fiction helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Pulp Fiction torrent

Denk je dat je om Pulp Fiction te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Pulp Fiction trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Pulp Fiction de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.