Bon Dieu! 2

Bon Dieu! 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bon Dieu! 2

Moeite met waar je nou Bon Dieu! 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bon Dieu! 2

Samenvatting

Na het succes van Bon Dieu! zijn de families Verneuil en Koffi terug. Het Franse echtpaar Claude en Marie Verneuil wordt met een nieuwe crisis geconfronteerd. Hun vier schoonzonen Rachid, David, Chao en Charles willen samen met hun vrouwen en kinderen Frankrijk verlaten en hun geluk in het buitenland beproeven. Maar een leven zonder hun kroost in de buurt kunnen Claude en Marie zich niet voorstellen, dus doen ze er alles aan om hen in het land te houden. Ondertussen landt de familie Koffi in Frankrijk voor het huwelijk van hun dochter. Ook hen wacht een aantal pittige verrassingen…

Regisseur en acteurs

 • Philippe de Chauveron portait

  Philippe de Chauveron

  Director

 • Christian Clavier portait

  Christian Clavier

  Claude Verneuil

 • Chantal Lauby portait

  Chantal Lauby

  Marie Verneuil

 • Élodie Fontan portait

  Élodie Fontan

  Laure

 • Frédérique Bel portait

  Frédérique Bel

  Isabelle

 • Julia Piaton portait

  Julia Piaton

  Odile

 • Ary Abittan portait

  Ary Abittan

  David Benichou

 • Medi Sadoun portait

  Medi Sadoun

  Rachid Benassem

 • Frédéric Chau portait

  Frédéric Chau

  Chao Ling

 • Noom Diawara portait

  Noom Diawara

  Charles Koffi

 • Emilie Caen portait

  Emilie Caen

  Ségolène

Trailers

Bon Dieu! 2

Benieuwd naar Bon Dieu! 2? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Bon Dieu! 2 draait.

Bon Dieu! 2 in de bioscoop

Bon Dieu! 2 draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Bon Dieu! 2.

Bon Dieu! 2 streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Bon Dieu! 2 te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Bon Dieu! 2 een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Bon Dieu! 2 zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Bon Dieu! 2 torrent

Op zoek naar een torrent van Bon Dieu! 2? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Bon Dieu! 2 zonder zorgen.

Bon Dieu! 2 downloaden

Als Bon Dieu! 2 binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Bon Dieu! 2 trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Bon Dieu! 2 de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.