Qui m'aime me suive!
%
57

Qui m'aime me suive!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Qui m'aime me suive!

Moeite met waar je nou Qui m'aime me suive! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Qui m'aime me suive!

Bekijk nog 13 bronnen

Weten in welke bioscopen Qui m'aime me suive! draait?

Samenvatting

De gepensioneerde Gilbert en Simone wonen in een dorpje in Zuid-Frankrijk en ervaren nogal wat ergernissen in hun huwelijk. Het constante cynisme van haar echtgenoot, hun geldtekort, maar ook het plotselinge vertrek van haar buurman en geheime minnaar Étienne, zorgen ervoor dat Simone ervoor kiest om haar man te verlaten. Maar dan besluit Gilbert hij tot alles bereid is om zijn echtgenote en grote liefde voor zich terug te winnen.

Regisseur en acteurs

 • José Alcala portrait

  José Alcala

  Director

 • Daniel Auteuil portait

  Daniel Auteuil

  Gilbert

 • Catherine Frot portait

  Catherine Frot

  Simone

 • Bernard Le Coq portait

  Bernard Le Coq

  Actor

Trailers

Qui m'aime me suive!

Benieuwd naar Qui m'aime me suive!? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Qui m'aime me suive! draait.

Qui m'aime me suive! in de bioscoop

Qui m'aime me suive! draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Qui m'aime me suive!.

Qui m'aime me suive! streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Qui m'aime me suive! te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Qui m'aime me suive! een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Qui m'aime me suive! zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Qui m'aime me suive! torrent

Op zoek naar een torrent van Qui m'aime me suive!? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Qui m'aime me suive! zonder zorgen.

Qui m'aime me suive! downloaden

Als Qui m'aime me suive! binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Qui m'aime me suive! trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Qui m'aime me suive! de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.