De Hazenschool
%
40

De Hazenschool

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Hazenschool

Moeite met waar je nou De Hazenschool moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Hazenschool

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Midden in het bos komt de haas Max terecht bij de school waar de Paashazen worden opgeleid. Hij gaat op training en ontdekt zo het geheim van het Gouden Ei, waar een groep sluwe vossen te loert.

Regisseur en acteurs

 • Ute von Münchow-Pohl portrait

  Ute von Münchow-Pohl

  Director

 • Senta Berger portait

  Senta Berger

  Hermine

 • Friedrich von Thun portait

  Friedrich von Thun

  Eitelfritz

 • Jule Böwe portait

  Jule Böwe

  Ruth

 • Tim Sander portrait

  Tim Sander

  Lorenz(voice)

Trailers

De Hazenschool

De Hazenschool streamen

De Hazenschool streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De Hazenschool downloaden

Zin om De Hazenschool te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als De Hazenschool te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De Hazenschool torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als De Hazenschool makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De Hazenschool trailer

Wil je er zeker van zijn dat De Hazenschool jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.