Ramen Shop

Ramen Shop

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ramen Shop

Moeite met waar je nou Ramen Shop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ramen Shop

Samenvatting

Masato is een jonge ramenchef in de Japanse stad Takasaki. Na de plotselinge dood van zijn afstandelijke vader vindt Masato een koffer met oude foto's en een dagboek van zijn Singaporese moeder die stierf toen hij tien jaar oud was. Spontaan besluit hij naar Singapore te reizen om meer over haar te weten te komen. Eenmaal daar aangekomen blijkt zijn oma nog te leven en ontdekt hij welke rol ze heeft gespeeld in de ontroerende maar tragische liefdesgeschiedenis van zijn ouders. Masato besluit een poging te doen om oude familiewonden te helen door een bijzonder ramengerecht te maken waarin de twee culturen en tradities samenkomen.

Regisseur en acteurs

 • Eric Khoo portait

  Eric Khoo

  Director

 • Takumi Saito portait

  Takumi Saito

  Masato

 • Seiko Matsuda portait

  Seiko Matsuda

  Miki

 • Jeanette Aw portait

  Jeanette Aw

  Mei Lian

 • Tsuyoshi Ihara portait

  Tsuyoshi Ihara

  Kazuo

 • Mark Lee portait

  Mark Lee

  Actor

 • Tetsuya Bessho portait

  Tetsuya Bessho

  Uncle Akio

 • Beatrice Chien portrait

  Beatrice Chien

  Actor

Trailers

Ramen Shop

Op zoek naar Ramen Shop? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ramen Shop streamen

Het streamen van movies als Ramen Shop heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ramen Shop waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ramen Shop dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ramen Shop downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ramen Shop te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ramen Shop torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ramen Shop trailer

Weet je nog niet zeker of Ramen Shop jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.