Ramen Shop

Ramen Shop

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ramen Shop

Moeite met waar je nou Ramen Shop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ramen Shop

Samenvatting

Masato is een jonge ramenchef in de Japanse stad Takasaki. Na de plotselinge dood van zijn afstandelijke vader vindt Masato een koffer met oude foto's en een dagboek van zijn Singaporese moeder die stierf toen hij tien jaar oud was. Spontaan besluit hij naar Singapore te reizen om meer over haar te weten te komen. Eenmaal daar aangekomen blijkt zijn oma nog te leven en ontdekt hij welke rol ze heeft gespeeld in de ontroerende maar tragische liefdesgeschiedenis van zijn ouders. Masato besluit een poging te doen om oude familiewonden te helen door een bijzonder ramengerecht te maken waarin de twee culturen en tradities samenkomen.

Regisseur en acteurs

 • Eric Khoo portait

  Eric Khoo

  Director

 • Takumi Saito portait

  Takumi Saito

  Masato

 • Seiko Matsuda portait

  Seiko Matsuda

  Miki

 • Jeanette Aw portait

  Jeanette Aw

  Mei Lian

 • Tsuyoshi Ihara portait

  Tsuyoshi Ihara

  Kazuo

 • Mark Lee portait

  Mark Lee

  Actor

 • Tetsuya Bessho portait

  Tetsuya Bessho

  Uncle Akio

 • Beatrice Chien portrait

  Beatrice Chien

  Actor

Trailers

Ramen Shop

Veel gehoord over Ramen Shop en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ramen Shop heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ramen Shop streamen

Wil je Ramen Shop, de movie met Takumi Saito, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ramen Shop zelfs gratis kijken.

Ramen Shop downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ramen Shop ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ramen Shop er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ramen Shop torrent

Op zoek naar een torrent van Ramen Shop? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ramen Shop te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ramen Shop trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ramen Shop. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.