Ratatouille
%
80

Ratatouille

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ratatouille

Moeite met waar je nou Ratatouille moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ratatouille

Bekijk nog 13 bronnen

Weten in welke bioscopen Ratatouille draait?

Samenvatting

De rat Remy heeft een passie voor voedsel. Zijn droom is om ooit een grote Franse chefkok te worden. Maar een rat in de keuken? Dat kan niet! Dus wanneer de jonge Linguini, die ondanks zijn gebrek aan talent een baan in de keuken heeft gekregen, de talenten van Remy ontdekt, besluiten ze samen te werken.

Regisseur en acteurs

 • Brad Bird portrait

  Brad Bird

  director

 • John Ratzenberger portrait

  John Ratzenberger

  actor

 • James Remar portrait

  James Remar

  actor

 • Julius Callahan portrait

  Julius Callahan

  actor

 • Will Arnett portrait

  Will Arnett

  actor

 • Janeane Garofalo portrait

  Janeane Garofalo

  actor

 • Brad Garrett portrait

  Brad Garrett

  actor

 • Peter O'Toole portrait

  Peter O'Toole

  actor

 • Peter Sohn portrait

  Peter Sohn

  actor

 • Brian Dennehy portrait

  Brian Dennehy

  actor

 • Lou Romano portrait

  Lou Romano

  actor

 • Ian Holm portrait

  Ian Holm

  actor

 • Patton Oswalt portrait

  Patton Oswalt

  actor

Trailers

Ratatouille

Benieuwd naar Ratatouille? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Ratatouille draait.

Ratatouille in de bioscoop

Ratatouille draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Ratatouille.

Ratatouille streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Ratatouille te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Ratatouille een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Ratatouille zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Ratatouille torrent

Op zoek naar een torrent van Ratatouille? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Ratatouille zonder zorgen.

Ratatouille downloaden

Als Ratatouille binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Ratatouille trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Ratatouille de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.