Raw
%
71

Raw

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Raw

Moeite met waar je nou Raw moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Raw

Samenvatting

Justine, een briljante student, treedt in de voetsporen van haar ouders en oudere zus Alexia wanneer ze begint aan de opleiding tot dierenarts. Haar zus is al een jaar aan het studeren en heeft haar plek veroverd. Justine moet als eerstejaars nog worden ingewijd in het studentenleven. Als de van huis uit overtuigde vegetariër tijdens een ontgroeningsritueel gedwongen wordt vlees te eten, begint ze een ontoombare trek te krijgen in rauw vlees. Haar nieuwe eetpatroon zorgt niet alleen voor een verandering van haar dagelijkse menu, maar is ook van invloed op de relatie met haar zus. Regisseur Julia Ducournau maakt een origineel debuut met Raw waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen. RAW won prijzen op festivals in Londen en Cannes en zorgde voor heftige reacties tijdens de eerste vertoningen.

Regisseur en acteurs

 • Julia Ducournau portrait

  Julia Ducournau

  Director

 • Garance Marillier portait

  Garance Marillier

  Justine

 • Ella Rumpf portait

  Ella Rumpf

  Alexia

 • Rabah Nait Oufella portrait

  Rabah Nait Oufella

  Adrien

 • Laurent Lucas portait

  Laurent Lucas

  The Father

 • Joana Preiss portait

  Joana Preiss

  The Mother

Trailers

Raw

Wil je Raw kijken? De movie van Julia Ducournau uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Raw op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Raw met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Raw downloaden

Het downloaden van Raw is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Raw ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Raw streamen

Het streamen van Raw heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Raw online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Raw kijkt. Ideaal!

Raw torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Raw. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Raw trailer

Bekijk eerst even de trailer van Raw voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.