Ray & Liz
%
100

Ray & Liz

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ray & Liz

Moeite met waar je nou Ray & Liz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ray & Liz

Bekijk nog 6 bronnen

Weten in welke bioscopen Ray & Liz draait?

Samenvatting

De Brit Richard Billingham is gelauwerd fotograaf, kunstenaar en docent. In Ray & Liz reconstrueert hij in subliem beeld en met wrange humor drie episodes uit de jeugd die hij doorbracht in de grauwe woonblokken buiten Birmingham. Ondanks alle armoede en troosteloosheid vindt hij compassie voor zijn naasten en schoonheid in zijn herinneringen. "Deze film gaat over mijn familie. Mijn vader Raymond is alcoholist. Hij gaat niet graag naar buiten en drinkt meestal home brew. Mijn moeder Elizabeth drinkt niet, maar ze rookt de hele tijd. Ze houdt van huisdieren en snuisterijen. Ze trouwden in 1970 en vlak daarna werd ik geboren"

Regisseur en acteurs

 • Richard Billingham portrait

  Richard Billingham

  Director

 • Ella Smith portait

  Ella Smith

  Liz

 • Justin Salinger portait

  Justin Salinger

  Ray

 • Patrick Romer portrait

  Patrick Romer

  Actor

 • Deirdre Kelly portrait

  Deirdre Kelly

  Actor

 • Tony Way portait

  Tony Way

  Lol

 • Sam Gittins portait

  Sam Gittins

  Will

 • James Eeles portrait

  James Eeles

  Pritchard

Trailers

Ray & Liz

Benieuwd naar Ray & Liz? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Ray & Liz draait.

Ray & Liz in de bioscoop

Ray & Liz draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Ray & Liz.

Ray & Liz streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Ray & Liz te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Ray & Liz een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Ray & Liz zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Ray & Liz torrent

Op zoek naar een torrent van Ray & Liz? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Ray & Liz zonder zorgen.

Ray & Liz downloaden

Als Ray & Liz binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Ray & Liz trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Ray & Liz de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.