Ray & Liz
%
100

Ray & Liz

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ray & Liz

Moeite met waar je nou Ray & Liz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ray & Liz

Samenvatting

De Brit Richard Billingham is gelauwerd fotograaf, kunstenaar en docent. In Ray & Liz reconstrueert hij in subliem beeld en met wrange humor drie episodes uit de jeugd die hij doorbracht in de grauwe woonblokken buiten Birmingham. Ondanks alle armoede en troosteloosheid vindt hij compassie voor zijn naasten en schoonheid in zijn herinneringen. "Deze film gaat over mijn familie. Mijn vader Raymond is alcoholist. Hij gaat niet graag naar buiten en drinkt meestal home brew. Mijn moeder Elizabeth drinkt niet, maar ze rookt de hele tijd. Ze houdt van huisdieren en snuisterijen. Ze trouwden in 1970 en vlak daarna werd ik geboren"

Regisseur en acteurs

 • Richard Billingham portrait

  Richard Billingham

  Director

 • Ella Smith portait

  Ella Smith

  Liz

 • Justin Salinger portait

  Justin Salinger

  Ray

 • Patrick Romer portrait

  Patrick Romer

  Actor

 • Deirdre Kelly portrait

  Deirdre Kelly

  Actor

 • Tony Way portait

  Tony Way

  Lol

 • Sam Gittins portait

  Sam Gittins

  Will

 • James Eeles portrait

  James Eeles

  Pritchard

Trailers

Ray & Liz

Wil je Ray & Liz kijken? De movie van Richard Billingham uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ray & Liz op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ray & Liz met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ray & Liz downloaden

Het downloaden van Ray & Liz is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ray & Liz ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ray & Liz streamen

Het streamen van Ray & Liz heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ray & Liz online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ray & Liz kijkt. Ideaal!

Ray & Liz torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ray & Liz. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ray & Liz trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ray & Liz voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.