Ready Player One

Ready Player One

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ready Player One

Moeite met waar je nou Ready Player One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ready Player One

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Ready Player One is een sciencefiction actie-avontuur van Steven Spielberg, naar de gelijknamige bestseller en het wereldwijde fenomeen van Ernest Cline. Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op het punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance). Als Halliday overlijdt, laat hij een immens fortuin na aan degene die als eerste het digitale Easter Egg vindt dat hij in OASIS heeft verstopt. Er ontstaat een ware jacht die de wereld in zijn greep houdt. Als de jonge held Wade Watts (Tye Sheridan) besluit mee te doen, raakt hij verzeild in een halsbrekende en onwerkelijke zoektocht in een fantastische wereld vol mysteries, ontdekkingen en gevaar.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  Director

 • Tye Sheridan portrait

  Tye Sheridan

  Actor

 • Olivia Cooke portrait

  Olivia Cooke

  Actor

 • Ben Mendelsohn portrait

  Ben Mendelsohn

  Actor

 • T.J. Miller portrait

  T.J. Miller

  Actor

 • Simon Pegg portrait

  Simon Pegg

  Actor

 • Mark Rylance portrait

  Mark Rylance

  Actor

Trailers

Ready Player One

Veel gehoord over Ready Player One en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ready Player One heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ready Player One streamen

Wil je Ready Player One, de movie met Tye Sheridan, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ready Player One zelfs gratis kijken.

Ready Player One downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ready Player One ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ready Player One er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ready Player One torrent

Op zoek naar een torrent van Ready Player One? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ready Player One te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ready Player One trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ready Player One. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.