Ready Player One

Ready Player One

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ready Player One

Moeite met waar je nou Ready Player One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ready Player One

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Ready Player One is een sciencefiction actie-avontuur van Steven Spielberg, naar de gelijknamige bestseller en het wereldwijde fenomeen van Ernest Cline. Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op het punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance). Als Halliday overlijdt, laat hij een immens fortuin na aan degene die als eerste het digitale Easter Egg vindt dat hij in OASIS heeft verstopt. Er ontstaat een ware jacht die de wereld in zijn greep houdt. Als de jonge held Wade Watts (Tye Sheridan) besluit mee te doen, raakt hij verzeild in een halsbrekende en onwerkelijke zoektocht in een fantastische wereld vol mysteries, ontdekkingen en gevaar.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  Director

 • Tye Sheridan portrait

  Tye Sheridan

  Actor

 • Olivia Cooke portrait

  Olivia Cooke

  Actor

 • Ben Mendelsohn portrait

  Ben Mendelsohn

  Actor

 • T.J. Miller portrait

  T.J. Miller

  Actor

 • Simon Pegg portrait

  Simon Pegg

  Actor

 • Mark Rylance portrait

  Mark Rylance

  Actor

Trailers

Ready Player One

Benieuwd naar Ready Player One? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ready Player One kunt bekijken.

Ready Player One streamen

Wil je Ready Player One streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ready Player One gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ready Player One downloaden

movies als Ready Player One kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ready Player One. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ready Player One. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ready Player One torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ready Player One te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ready Player One trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ready Player One je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!