C'est ça l'amour

C'est ça l'amour

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk C'est ça l'amour

Moeite met waar je nou C'est ça l'amour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor C'est ça l'amour

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In de hoop dat zijn vroegere gezinsleven vanzelf terugkomt, geeft Mario zich op voor een theaterproject waarbij zijn ex-vrouw werkt. Hij weet zich geen raad met zijn twee tienerdochters. En dat gevoel is wederzijds. C'est ça l'amour is een ontwapenende film over liefde en loslaten, incasseren en herontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Claire Burger portait

  Claire Burger

  Director

 • Bouli Lanners portait

  Bouli Lanners

  Mario

 • Justine Lacroix portrait

  Justine Lacroix

  Frida

 • Sarah Henochsberg portrait

  Sarah Henochsberg

  Niki

 • Cecile Remy-Boutang portrait

  Cecile Remy-Boutang

  Armelle

 • Antonia Buresi portrait

  Antonia Buresi

  Actor

 • Célia Mayer portrait

  Célia Mayer

  Actor

 • Lorenzo Demanget portrait

  Lorenzo Demanget

  Actor

 • Tiago Gandra portrait

  Tiago Gandra

  Actor

Trailers

C'est ça l'amour

Benieuwd naar C'est ça l'amour? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als C'est ça l'amour kunt bekijken.

C'est ça l'amour streamen

Wil je C'est ça l'amour streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je C'est ça l'amour gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

C'est ça l'amour downloaden

movies als C'est ça l'amour kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar C'est ça l'amour. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van C'est ça l'amour. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

C'est ça l'amour torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om C'est ça l'amour te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

C'est ça l'amour trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of C'est ça l'amour je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!