C'est ça l'amour

C'est ça l'amour

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk C'est ça l'amour

Moeite met waar je nou C'est ça l'amour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor C'est ça l'amour

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen C'est ça l'amour draait?

Samenvatting

In de hoop dat zijn vroegere gezinsleven vanzelf terugkomt, geeft Mario zich op voor een theaterproject waarbij zijn ex-vrouw werkt. Hij weet zich geen raad met zijn twee tienerdochters. En dat gevoel is wederzijds. C'est ça l'amour is een ontwapenende film over liefde en loslaten, incasseren en herontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Claire Burger portait

  Claire Burger

  Director

 • Bouli Lanners portait

  Bouli Lanners

  Mario

 • Justine Lacroix portrait

  Justine Lacroix

  Frida

 • Sarah Henochsberg portrait

  Sarah Henochsberg

  Niki

 • Cecile Remy-Boutang portrait

  Cecile Remy-Boutang

  Armelle

 • Antonia Buresi portrait

  Antonia Buresi

  Actor

 • Célia Mayer portrait

  Célia Mayer

  Actor

 • Lorenzo Demanget portrait

  Lorenzo Demanget

  Actor

 • Tiago Gandra portrait

  Tiago Gandra

  Actor

Trailers

C'est ça l'amour

Benieuwd naar C'est ça l'amour? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar C'est ça l'amour draait.

C'est ça l'amour in de bioscoop

C'est ça l'amour draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor C'est ça l'amour.

C'est ça l'amour streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra C'est ça l'amour te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat C'est ça l'amour een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je C'est ça l'amour zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

C'est ça l'amour torrent

Op zoek naar een torrent van C'est ça l'amour? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je C'est ça l'amour zonder zorgen.

C'est ça l'amour downloaden

Als C'est ça l'amour binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

C'est ça l'amour trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of C'est ça l'amour de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.