C'est ça l'amour

C'est ça l'amour

Bekijk de trailer

Kijk C'est ça l'amour

Moeite met waar je nou C'est ça l'amour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de hoop dat zijn vroegere gezinsleven vanzelf terugkomt, geeft Mario zich op voor een theaterproject waarbij zijn ex-vrouw werkt. Hij weet zich geen raad met zijn twee tienerdochters. En dat gevoel is wederzijds. C'est ça l'amour is een ontwapenende film over liefde en loslaten, incasseren en herontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Claire Burger portait

  Claire Burger

  Director

 • Bouli Lanners portait

  Bouli Lanners

  Mario

 • Justine Lacroix portrait

  Justine Lacroix

  Frida

 • Sarah Henochsberg portrait

  Sarah Henochsberg

  Niki

 • Cecile Remy-Boutang portrait

  Cecile Remy-Boutang

  Armelle

 • Antonia Buresi portrait

  Antonia Buresi

  Actor

 • Célia Mayer portrait

  Célia Mayer

  Actor

 • Lorenzo Demanget portrait

  Lorenzo Demanget

  Actor

 • Tiago Gandra portrait

  Tiago Gandra

  Actor

Trailers

C'est ça l'amour

Wil je C'est ça l'amour kijken? De movie van Claire Burger uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om C'est ça l'amour op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om C'est ça l'amour met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

C'est ça l'amour downloaden

Het downloaden van C'est ça l'amour is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je C'est ça l'amour ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

C'est ça l'amour streamen

Het streamen van C'est ça l'amour heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je C'est ça l'amour online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar C'est ça l'amour kijkt. Ideaal!

C'est ça l'amour torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van C'est ça l'amour. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

C'est ça l'amour trailer

Bekijk eerst even de trailer van C'est ça l'amour voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.