Rebels of the Neon God
%
71

Rebels of the Neon God

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rebels of the Neon God

Moeite met waar je nou Rebels of the Neon God moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rebels of the Neon God

Samenvatting

Taipei, begin jaren negentig. De economieën van Zuidoost-Azië zijn stormachtig in opkomst, maar dat lijkt de jongeren in Rebels of the Neon God nauwelijks uit te dagen. Ze hangen rond, zonder idealen of ambities. Tsai Ming-liangs eerste lange speelfilm is een soms ironische schets van een jongensvriendschap in een metropool. Motoren, videospelletjes, meisjes en seks zijn de ingrediënten, sfeervolle gitaarmuziek vormt de muzikale omlijsting. Tsai Ming-liang richt zijn camera op de protagonisten Hsiao Kang en Ah Tze; de één een lamlendige puber die z'n examens niet haalt en het huis uit wordt gegooid, de ander een opgefokte jeugdcrimineel. De één rijdt scooter, de ander heeft een motor die hij vertroetelt. In lang aangehouden shots registreert Tsai Ming-liang hoe de levens van de jongens elkaar kruisen; er is bewondering, aantrekkingskracht en agressie, de homo-erotische ondertoon is onmiskenbaar. Wat zal er van de jongens worden? Rebels of the Neon God is een uitgebeend stadsportret en allegorie over volwassen worden in één. De groeiende welvaart van Taiwan brengt de begeerde westerse consumptiecultuur onder handbereik, maar trekt ook een wissel op persoonlijke relaties: eenzaamheid is de prijs. Voor deze onnadrukkelijk gebrachte boodschap vindt Tsai Ming-liang in al zijn films steeds nieuwe beelden en invulling. Digitaal gerestaureerde moderne klassieker.

Regisseur en acteurs

 • Tsai Ming-liang portait

  Tsai Ming-liang

  Director

 • Chen Chao-jung portait

  Chen Chao-jung

  Ah Tze

 • Lee Kang-Sheng portait

  Lee Kang-Sheng

  Hsiao-Kang

 • Lu Yi-Ching portait

  Lu Yi-Ching

  Mother

 • Tien Miao portait

  Tien Miao

  Father

 • Jen Chang-bin portrait

  Jen Chang-bin

  Ah Bing

 • Yu-Wen Wang portrait

  Yu-Wen Wang

  Ah Kuei

Trailers

Rebels of the Neon God

Benieuwd naar Rebels of the Neon God? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Rebels of the Neon God draait.

Rebels of the Neon God in de bioscoop

Rebels of the Neon God draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Rebels of the Neon God.

Rebels of the Neon God streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Rebels of the Neon God te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Rebels of the Neon God een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Rebels of the Neon God zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Rebels of the Neon God torrent

Op zoek naar een torrent van Rebels of the Neon God? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Rebels of the Neon God zonder zorgen.

Rebels of the Neon God downloaden

Als Rebels of the Neon God binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Rebels of the Neon God trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Rebels of the Neon God de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.