Rebels of the Neon God
%
71

Rebels of the Neon God

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rebels of the Neon God

Moeite met waar je nou Rebels of the Neon God moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rebels of the Neon God

Samenvatting

Taipei, begin jaren negentig. De economieën van Zuidoost-Azië zijn stormachtig in opkomst, maar dat lijkt de jongeren in Rebels of the Neon God nauwelijks uit te dagen. Ze hangen rond, zonder idealen of ambities. Tsai Ming-liangs eerste lange speelfilm is een soms ironische schets van een jongensvriendschap in een metropool. Motoren, videospelletjes, meisjes en seks zijn de ingrediënten, sfeervolle gitaarmuziek vormt de muzikale omlijsting. Tsai Ming-liang richt zijn camera op de protagonisten Hsiao Kang en Ah Tze; de één een lamlendige puber die z'n examens niet haalt en het huis uit wordt gegooid, de ander een opgefokte jeugdcrimineel. De één rijdt scooter, de ander heeft een motor die hij vertroetelt. In lang aangehouden shots registreert Tsai Ming-liang hoe de levens van de jongens elkaar kruisen; er is bewondering, aantrekkingskracht en agressie, de homo-erotische ondertoon is onmiskenbaar. Wat zal er van de jongens worden? Rebels of the Neon God is een uitgebeend stadsportret en allegorie over volwassen worden in één. De groeiende welvaart van Taiwan brengt de begeerde westerse consumptiecultuur onder handbereik, maar trekt ook een wissel op persoonlijke relaties: eenzaamheid is de prijs. Voor deze onnadrukkelijk gebrachte boodschap vindt Tsai Ming-liang in al zijn films steeds nieuwe beelden en invulling. Digitaal gerestaureerde moderne klassieker.

Regisseur en acteurs

 • Tsai Ming-liang portait

  Tsai Ming-liang

  Director

 • Chen Chao-jung portait

  Chen Chao-jung

  Ah Tze

 • Lee Kang-Sheng portait

  Lee Kang-Sheng

  Hsiao-Kang

 • Lu Yi-Ching portait

  Lu Yi-Ching

  Mother

 • Tien Miao portait

  Tien Miao

  Father

 • Jen Chang-bin portrait

  Jen Chang-bin

  Ah Bing

 • Yu-Wen Wang portrait

  Yu-Wen Wang

  Ah Kuei

Trailers

Rebels of the Neon God

Wil je Rebels of the Neon God kijken? De movie van Tsai Ming-liang uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Rebels of the Neon God op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Rebels of the Neon God met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Rebels of the Neon God downloaden

Het downloaden van Rebels of the Neon God is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Rebels of the Neon God ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Rebels of the Neon God streamen

Het streamen van Rebels of the Neon God heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Rebels of the Neon God online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Rebels of the Neon God kijkt. Ideaal!

Rebels of the Neon God torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Rebels of the Neon God. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Rebels of the Neon God trailer

Bekijk eerst even de trailer van Rebels of the Neon God voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.