Marvin ou la belle éducation
%
67

Marvin ou la belle éducation

Bekijk de trailer

Kijk Marvin ou la belle éducation

Moeite met waar je nou Marvin ou la belle éducation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Thuis is Marvin, tussen zijn zuipende vader, zijn ruwe broer en slonzige moeder, een buitenbeentje met zijn tengere gestalte en zijn intelligentie. En op school heeft een groepje pestkoppen al in de gaten waar hij zelf nog nauwelijks weet van heeft, namelijk dat hij homoseksueel is. Een nieuwe directrice van zijn school stimuleert hem zich aan te sluiten bij een toneelgroepje van de school. Jaren later op de toneelacademie vindt hij een nieuwe mentor in de docent Abel, die hem wegwijs maakt in Parijs en hem introduceert in het artistieke milieu. Daar krijgt hij onverwachte hulp van niemand minder dan actrice Isabelle Huppert als hij zijn jeugdervaringen wil gebruiken voor een toneelvoorstelling.

Regisseur en acteurs

 • Anne Fontaine portait

  Anne Fontaine

  Director

 • Finnegan Oldfield portait

  Finnegan Oldfield

  Marvin Bijoux, devenu Martin Clément

 • Grégory Gadebois portait

  Grégory Gadebois

  Dany Bijoux

 • Vincent Macaigne portait

  Vincent Macaigne

  Abel Pinto

 • Catherine Salée portait

  Catherine Salée

  Odile Bijoux

 • Catherine Mouchet portait

  Catherine Mouchet

  Madeleine Clément

 • Charles Berling portait

  Charles Berling

  Roland

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Isabelle Huppert

 • Rebecca James portrait

  Rebecca James

  L'amie anglaise de Roland

 • Philippe Ohrel portrait

  Philippe Ohrel

  Professeur de théâtre

 • India Hair portait

  India Hair

  Vanessa

 • Jules Porier portait

  Jules Porier

  Marvin Bijou (enfant)

 • Timéo Bolland portait

  Timéo Bolland

  Rémy

 • Lorenzo Lefèbvre portait

  Lorenzo Lefèbvre

  François

 • Constance Dollé portait

  Constance Dollé

  Mère de François

 • Yannick Morzelle portait

  Yannick Morzelle

  Gérald

Trailers

Marvin ou la belle éducation

Zin om Marvin ou la belle éducation lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Marvin ou la belle éducation te bekijken voor je op een rijtje.

Marvin ou la belle éducation downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Marvin ou la belle éducation downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Marvin ou la belle éducation. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Marvin ou la belle éducation er ook in SD heel goed uit.

Marvin ou la belle éducation streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Marvin ou la belle éducation net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Marvin ou la belle éducation hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Marvin ou la belle éducation helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Marvin ou la belle éducation torrent

Denk je dat je om Marvin ou la belle éducation te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Marvin ou la belle éducation trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Marvin ou la belle éducation de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.