Marvin ou la belle éducation
%
67

Marvin ou la belle éducation

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Marvin ou la belle éducation

Moeite met waar je nou Marvin ou la belle éducation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Marvin ou la belle éducation

Samenvatting

Thuis is Marvin, tussen zijn zuipende vader, zijn ruwe broer en slonzige moeder, een buitenbeentje met zijn tengere gestalte en zijn intelligentie. En op school heeft een groepje pestkoppen al in de gaten waar hij zelf nog nauwelijks weet van heeft, namelijk dat hij homoseksueel is. Een nieuwe directrice van zijn school stimuleert hem zich aan te sluiten bij een toneelgroepje van de school. Jaren later op de toneelacademie vindt hij een nieuwe mentor in de docent Abel, die hem wegwijs maakt in Parijs en hem introduceert in het artistieke milieu. Daar krijgt hij onverwachte hulp van niemand minder dan actrice Isabelle Huppert als hij zijn jeugdervaringen wil gebruiken voor een toneelvoorstelling.

Regisseur en acteurs

 • Anne Fontaine portait

  Anne Fontaine

  Director

 • Finnegan Oldfield portait

  Finnegan Oldfield

  Marvin Bijoux, devenu Martin Clément

 • Grégory Gadebois portait

  Grégory Gadebois

  Dany Bijoux

 • Vincent Macaigne portait

  Vincent Macaigne

  Abel Pinto

 • Catherine Salée portait

  Catherine Salée

  Odile Bijoux

 • Catherine Mouchet portait

  Catherine Mouchet

  Madeleine Clément

 • Charles Berling portait

  Charles Berling

  Roland

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Isabelle Huppert

 • Rebecca James portrait

  Rebecca James

  L'amie anglaise de Roland

 • Philippe Ohrel portrait

  Philippe Ohrel

  Professeur de théâtre

 • India Hair portait

  India Hair

  Vanessa

 • Jules Porier portait

  Jules Porier

  Marvin Bijou (enfant)

 • Timéo Bolland portait

  Timéo Bolland

  Rémy

 • Lorenzo Lefèbvre portait

  Lorenzo Lefèbvre

  François

 • Constance Dollé portait

  Constance Dollé

  Mère de François

 • Yannick Morzelle portait

  Yannick Morzelle

  Gérald

Trailers

Marvin ou la belle éducation

Benieuwd naar Marvin ou la belle éducation? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Marvin ou la belle éducation draait.

Marvin ou la belle éducation in de bioscoop

Marvin ou la belle éducation draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Marvin ou la belle éducation.

Marvin ou la belle éducation streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Marvin ou la belle éducation te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Marvin ou la belle éducation een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Marvin ou la belle éducation zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Marvin ou la belle éducation torrent

Op zoek naar een torrent van Marvin ou la belle éducation? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Marvin ou la belle éducation zonder zorgen.

Marvin ou la belle éducation downloaden

Als Marvin ou la belle éducation binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Marvin ou la belle éducation trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Marvin ou la belle éducation de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.