Denkend aan Holland

Denkend aan Holland

Nu kijken

Kijk Denkend aan Holland

Moeite met waar je nou Denkend aan Holland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Denkend aan Holland

Samenvatting

Denkend aan Holland is een tocht door de wereld van de verbeelding. Deze tocht voert ons door het stroomgebied van de Waal langs schilders, beeldhouwers en dichters die zich bezighouden met de kunst van het Kijken. Maar hoe doen ze dat en wat zien ze dan? De kunstenaars hebben één ding gemeen: ze herscheppen de rivier. Door de film ga je zelf anders kijken, meer geschakeerd. Tegelijkertijd toont regisseur Jan Wouter van Reijen de rijkdom van ons Nederlands waterlandschap. Van Reijen: “De film is een portret van de rivier de Waal door de ogen van kunstenaars. Ik ga de hele rivier af; van de Duitse grens tot de zee. Ik vind dat één van de mooiste stukken van Nederland. Langs de hele rivier heb ik een stuk of vijftig schilders van allerlei niveaus bezocht, dus van fulltime professional schilders tot de hobbyist, waarvan de helft in de film terecht is gekomen. Later zijn daar ook beeldhouwers en dichters bij gekomen. De film bestaat uit dertig portretjes van kunstenaars die het rivierlandschap als onderwerp hebben, vermengd met mijn eigen manier van naar de rivier kijken. Er zitten mensen tussen die volstrekt abstracte schilderijen maken. Als je dan uit het raam van hun atelier kijkt, snap je wat ze schilderen. Die abstractie is wat ik zo graag zichtbaar wilde maken.”

Regisseur en acteurs

  • Jan Wouter van Reijen portrait

    Jan Wouter van Reijen

    Director

Denkend aan Holland

Benieuwd naar Denkend aan Holland? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Denkend aan Holland kunt bekijken.

Denkend aan Holland streamen

Wil je Denkend aan Holland streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Denkend aan Holland gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Denkend aan Holland downloaden

movies als Denkend aan Holland kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Denkend aan Holland. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Denkend aan Holland. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Denkend aan Holland torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Denkend aan Holland te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Denkend aan Holland trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Denkend aan Holland je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!