Replicas

Replicas

Bekijk de trailer

Kijk Replicas

Moeite met waar je nou Replicas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Neurowetenschapper William experimenteert met het klonen van mensen. Wanneer zijn vrouw Mona en hun drie kinderen omkomen bij een gruwelijk auto-ongeluk twijfelt hij geen moment: met hulp van collega-wetenschapper én beste vriend Ed brengt William zijn geliefden weer tot leven. Mona en de kinderen zijn echter niet op de hoogte van het ongeluk en hun 'tweede leven'. Wanneer zijn experiment door de autoriteiten niet onopgemerkt blijft gaat William steeds verder om zijn gezin bij zich te houden.

Regisseur en acteurs

 • Jeffrey Nachmanoff portrait

  Jeffrey Nachmanoff

  Director

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  William Foster

 • Alice Eve portait

  Alice Eve

  Mona Foster

 • Thomas Middleditch portait

  Thomas Middleditch

  Actor

 • Emjay Anthony portait

  Emjay Anthony

  Matt Foster

 • Emily Alyn Lind portait

  Emily Alyn Lind

  Sophie Foster

 • Nyasha Hatendi portrait

  Nyasha Hatendi

  Scott

 • Amber Rivera portrait

  Amber Rivera

  Margaret

 • Jeffrey Holsman portrait

  Jeffrey Holsman

  Blue Eyes

 • John Ortiz portait

  John Ortiz

  Jones

Trailers

Replicas

Benieuwd naar Replicas? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Replicas kunt bekijken.

Replicas streamen

Wil je Replicas streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Replicas gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Replicas downloaden

movies als Replicas kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Replicas. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Replicas. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Replicas torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Replicas te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Replicas trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Replicas je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!