Replicas

Replicas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Replicas

Moeite met waar je nou Replicas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Replicas

Samenvatting

Neurowetenschapper William experimenteert met het klonen van mensen. Wanneer zijn vrouw Mona en hun drie kinderen omkomen bij een gruwelijk auto-ongeluk twijfelt hij geen moment: met hulp van collega-wetenschapper én beste vriend Ed brengt William zijn geliefden weer tot leven. Mona en de kinderen zijn echter niet op de hoogte van het ongeluk en hun 'tweede leven'. Wanneer zijn experiment door de autoriteiten niet onopgemerkt blijft gaat William steeds verder om zijn gezin bij zich te houden.

Regisseur en acteurs

 • Jeffrey Nachmanoff portrait

  Jeffrey Nachmanoff

  Director

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  William Foster

 • Alice Eve portait

  Alice Eve

  Mona Foster

 • Thomas Middleditch portait

  Thomas Middleditch

  Actor

 • Emjay Anthony portait

  Emjay Anthony

  Matt Foster

 • Emily Alyn Lind portait

  Emily Alyn Lind

  Sophie Foster

 • Nyasha Hatendi portrait

  Nyasha Hatendi

  Scott

 • Amber Rivera portrait

  Amber Rivera

  Margaret

 • Jeffrey Holsman portrait

  Jeffrey Holsman

  Blue Eyes

 • John Ortiz portait

  John Ortiz

  Jones

Trailers

Replicas

Veel gehoord over Replicas en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Replicas heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Replicas streamen

Wil je Replicas, de movie met Keanu Reeves, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Replicas zelfs gratis kijken.

Replicas downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Replicas ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Replicas er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Replicas torrent

Op zoek naar een torrent van Replicas? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Replicas te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Replicas trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Replicas. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.