Haltung bewahren!
%
64

Haltung bewahren!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Haltung bewahren!

Moeite met waar je nou Haltung bewahren! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Haltung bewahren!

Samenvatting

Filmmaker Leo is op zoek naar een wolf in het zuiden van Frankrijk. Tijdens een excursie wordt hij verleid door Marie, een vrij-geestige, dynamische schaapsherdster. Negen maanden later bevalt zij van hun kind. Doordat ze lijdt aan een postnatale depressie en geen enkel vertrouwen heeft in Leo, die zonder aankondiging komt en gaat, laat Marie hem achter met de baby. Leo blijft alleen achter, met een kind dat volledig van hem afhankelijk is. Het is niet gemakkelijk, maar diep van binnen vindt hij het geweldig. Daarbij dagen een serie van onverwachte en ongebruikelijke ontmoetingen hem uit tot om het uiterste te gaan, tijdens zijn zoektocht naar inspiratie voor zijn nieuwste film.

Regisseur en acteurs

 • Alain Guiraudie portait

  Alain Guiraudie

  Director

 • Damien Bonnard portrait

  Damien Bonnard

  Léo

 • India Hair portait

  India Hair

  Marie

 • Raphaël Thierry portrait

  Raphaël Thierry

  Jean-Louis

 • Christian Bouillette portait

  Christian Bouillette

  Marcel

 • Basile Meilleurat portrait

  Basile Meilleurat

  Yoan

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Mirande

Trailers

Haltung bewahren!

Op zoek naar Haltung bewahren!? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Haltung bewahren! streamen

Het streamen van movies als Haltung bewahren! heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Haltung bewahren! waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Haltung bewahren! dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Haltung bewahren! downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Haltung bewahren! te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Haltung bewahren! torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Haltung bewahren! trailer

Weet je nog niet zeker of Haltung bewahren! jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.