Rester Vertical
%
64

Rester Vertical

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rester Vertical

Moeite met waar je nou Rester Vertical moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rester Vertical

Samenvatting

Filmmaker Leo is op zoek naar een wolf in het zuiden van Frankrijk. Tijdens een excursie wordt hij verleid door Marie, een vrijzinnige, dynamische schaapherder. Negen maanden later bevalt zij van hun kind. Doordat ze lijdt aan een postnatale depressie en geen enkel vertrouwen heeft in Leo, die zonder aankondiging komt en gaat, laat Marie hem achter met de baby. Leo blijft alleen achter, met een kind dat volledig van hem afhankelijk is. Daarbij dagen een serie van onverwachte en ongebruikelijke ontmoetingen hem uit om tot het uiterste te gaan, tijdens zijn zoektocht naar inspiratie voor zijn nieuwste film.

Regisseur en acteurs

 • Alain Guiraudie portait

  Alain Guiraudie

  Director

 • Damien Bonnard portrait

  Damien Bonnard

  Léo

 • India Hair portait

  India Hair

  Marie

 • Raphaël Thierry portrait

  Raphaël Thierry

  Jean-Louis

 • Christian Bouillette portait

  Christian Bouillette

  Marcel

 • Basile Meilleurat portrait

  Basile Meilleurat

  Yoan

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Mirande

Trailers

Rester Vertical

Benieuwd naar Rester Vertical? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Rester Vertical kunt bekijken.

Rester Vertical streamen

Wil je Rester Vertical streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Rester Vertical gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Rester Vertical downloaden

movies als Rester Vertical kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Rester Vertical. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Rester Vertical. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Rester Vertical torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Rester Vertical te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Rester Vertical trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Rester Vertical je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!