Rester vertical
3

Rester vertical

Bekijk de trailer

Kijk Rester vertical

Moeite met waar je nou Rester vertical moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Filmmaker Leo is op zoek naar een wolf in het zuiden van Frankrijk. Tijdens een excursie wordt hij verleid door Marie, een vrijgeestige, dynamische schapenherder. Negen maanden later bevalt zij van hun kind. Doordat ze lijdt aan een postnatale depressie en geen enkel vertrouwen heeft in Leo, die zonder aankondiging komt en gaat, laat Marie hem achter met de baby. Leo blijft alleen achter, met een kind dat volledig van hem afhankelijk is. Daarbij dagen een serie van onverwachte en ongebruikelijke ontmoetingen hem uit tot om het uiterste te gaan, tijdens zijn zoektocht naar inspiratie voor zijn nieuwste film.

  Regisseur en acteurs

  • Alain Guiraudie portait

   Alain Guiraudie

   Director

  • Damien Bonnard portait

   Damien Bonnard

   Léo

  • India Hair portait

   India Hair

   Marie

  • Raphaël Thierry portait

   Raphaël Thierry

   Jean-Louis

  • Christian Bouillette portait

   Christian Bouillette

   Marcel

  • Basile Meilleurat portait

   Basile Meilleurat

   Yoan

  • Laure Calamy portait

   Laure Calamy

   Mirande

  Trailers

  Rester vertical

  Zin om naar Rester vertical te kijken? Ga Rester vertical dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Rester vertical te kunnen zien.

  Rester vertical torrent

  Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Rester vertical toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Rester vertical. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

  Rester vertical streamen

  Rester vertical is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Rester vertical lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Rester vertical kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

  Rester vertical in de bioscoop

  Ook Rester vertical laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

  Rester vertical trailer

  Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Rester vertical.