Rester Vertical
%
64

Rester Vertical

Bekijk de trailer

Kijk Rester Vertical

Moeite met waar je nou Rester Vertical moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Filmmaker Leo is op zoek naar een wolf in het zuiden van Frankrijk. Tijdens een excursie wordt hij verleid door Marie, een vrijgeestige, dynamische schapenherder. Negen maanden later bevalt zij van hun kind. Doordat ze lijdt aan een postnatale depressie en geen enkel vertrouwen heeft in Leo, die zonder aankondiging komt en gaat, laat Marie hem achter met de baby. Leo blijft alleen achter, met een kind dat volledig van hem afhankelijk is. Daarbij dagen een serie van onverwachte en ongebruikelijke ontmoetingen hem uit tot om het uiterste te gaan, tijdens zijn zoektocht naar inspiratie voor zijn nieuwste film.

Regisseur en acteurs

 • Alain Guiraudie portait

  Alain Guiraudie

  Director

 • Damien Bonnard portait

  Damien Bonnard

  Léo

 • India Hair portait

  India Hair

  Marie

 • Raphaël Thierry portait

  Raphaël Thierry

  Jean-Louis

 • Christian Bouillette portait

  Christian Bouillette

  Marcel

 • Basile Meilleurat portait

  Basile Meilleurat

  Yoan

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Mirande

Trailers

Rester Vertical

Veel gehoord over Rester Vertical en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Rester Vertical heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Rester Vertical streamen

Wil je Rester Vertical, de movie met Damien Bonnard, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Rester Vertical zelfs gratis kijken.

Rester Vertical downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Rester Vertical ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Rester Vertical er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Rester Vertical torrent

Op zoek naar een torrent van Rester Vertical? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Rester Vertical te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Rester Vertical trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Rester Vertical. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.