Retablo

Retablo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Retablo

Moeite met waar je nou Retablo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Retablo

Bekijk nog 5 bronnen

Weten in welke bioscopen Retablo draait?

Samenvatting

Segundo woont met zijn ouders in een afgelegen dorpje in de Andes. Zijn vader is een gerespecteerd maker van altaarbeeldjes en Segundo is bij hem in de leer. Ze werken intensief samen en gaan ook op pad naar hun klanten om ze te verkopen. Als Segundo een geheime kant van zijn vader ontdekt stort zijn wereld in elkaar.

Regisseur en acteurs

 • Alvaro Delgado Aparicio portrait

  Alvaro Delgado Aparicio

  Director

 • Amiel Cayo portrait

  Amiel Cayo

  Actor

 • Junor Bejar portrait

  Junor Bejar

  Actor

 • Magaly Solier portait

  Magaly Solier

  Actor

Trailers

Retablo

Benieuwd naar Retablo? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Retablo draait.

Retablo in de bioscoop

Retablo draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Retablo.

Retablo streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Retablo te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Retablo een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Retablo zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Retablo torrent

Op zoek naar een torrent van Retablo? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Retablo zonder zorgen.

Retablo downloaden

Als Retablo binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Retablo trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Retablo de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.