Retablo

Retablo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Retablo

Moeite met waar je nou Retablo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Retablo

Samenvatting

Segundo woont met zijn ouders in een afgelegen dorpje in de Andes. Zijn vader is een gerespecteerd maker van altaarbeeldjes en Segundo is bij hem in de leer. Ze werken intensief samen en gaan ook op pad naar hun klanten om ze te verkopen. Als Segundo een geheime kant van zijn vader ontdekt stort zijn wereld in elkaar.

Regisseur en acteurs

 • Alvaro Delgado Aparicio portrait

  Alvaro Delgado Aparicio

  Director

 • Amiel Cayo portrait

  Amiel Cayo

  Actor

 • Junor Bejar portrait

  Junor Bejar

  Actor

 • Magaly Solier portait

  Magaly Solier

  Actor

Trailers

Retablo

Wil je Retablo kijken? De movie van Alvaro Delgado Aparicio uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Retablo op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Retablo met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Retablo downloaden

Het downloaden van Retablo is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Retablo ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Retablo streamen

Het streamen van Retablo heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Retablo online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Retablo kijkt. Ideaal!

Retablo torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Retablo. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Retablo trailer

Bekijk eerst even de trailer van Retablo voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.