Revenge
%
66

Revenge

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Revenge

Moeite met waar je nou Revenge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Revenge

Samenvatting

Wanneer de jonge minnares Jen voor dood wordt achterlaten, loopt het weekendje weg voor de drie rijke getrouwde mannen al snel uit de hand. Jen kan nog maar aan een ding denken. Het nemen van wraak!

Regisseur en acteurs

 • Coralie Fargeat portait

  Coralie Fargeat

  Director

 • Matilda Anna Ingrid Lutz portait

  Matilda Anna Ingrid Lutz

  Jen

 • Kevin Janssens portait

  Kevin Janssens

  Richard

 • Vincent Colombe portait

  Vincent Colombe

  Stan

 • Guillaume Bouchède portait

  Guillaume Bouchède

  Dimitri

Trailers

Revenge

Wil je Revenge kijken? De movie van Coralie Fargeat uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Revenge op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Revenge met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Revenge downloaden

Het downloaden van Revenge is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Revenge ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Revenge streamen

Het streamen van Revenge heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Revenge online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Revenge kijkt. Ideaal!

Revenge torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Revenge. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Revenge trailer

Bekijk eerst even de trailer van Revenge voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.