Revolutionary Road
%
73

Revolutionary Road

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Revolutionary Road

Moeite met waar je nou Revolutionary Road moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Revolutionary Road

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Revolutionary Road draait?

Samenvatting

Drama gebaseerd op Richard Yates' roman Revolutionary Road. April en Frank Wheeler zijn een jong en vitaal stel dat samen met hun twee kinderen in het midden van de jaren 1950 in een voorstad in de Amerikaanse staat Connecticut woont. Achter het masker van zelfverzekerdheid sluimert hun frustatie over de onvervulde verwachtingen in hun relatie en hun carrière.

Regisseur en acteurs

 • Sam Mendes portait

  Sam Mendes

  Director

 • Leonardo DiCaprio portait

  Leonardo DiCaprio

  Frank Wheeler

 • Kate Winslet portait

  Kate Winslet

  April Wheeler

 • Michael Shannon portait

  Michael Shannon

  John Givings

 • David Harbour portait

  David Harbour

  Shep Campbell

 • Kathryn Hahn portait

  Kathryn Hahn

  Milly Campbell

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Mrs. Helen Givings

 • Zoe Kazan portait

  Zoe Kazan

  Maureen Grube

 • Dylan Baker portait

  Dylan Baker

  Jack Ordway

 • Jay O. Sanders portait

  Jay O. Sanders

  Bart Pollock

 • Ryan Simpkins portait

  Ryan Simpkins

  Jennifer Wheeler

 • Ty Simpkins portait

  Ty Simpkins

  Michael Wheeler

 • Max Casella portait

  Max Casella

  Ed Small

 • Richard Easton portait

  Richard Easton

  Howard Givings

 • Dylan Clark Marshall portait

  Dylan Clark Marshall

  Campbell Kid

 • Kristen Connolly portait

  Kristen Connolly

  Mrs. Brace

Trailers

Revolutionary Road

Benieuwd naar Revolutionary Road? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Revolutionary Road draait.

Revolutionary Road in de bioscoop

Revolutionary Road draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Revolutionary Road.

Revolutionary Road streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Revolutionary Road te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Revolutionary Road een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Revolutionary Road zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Revolutionary Road torrent

Op zoek naar een torrent van Revolutionary Road? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Revolutionary Road zonder zorgen.

Revolutionary Road downloaden

Als Revolutionary Road binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Revolutionary Road trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Revolutionary Road de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.