Richard Says Goodbye

Richard Says Goodbye

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Richard Says Goodbye

Moeite met waar je nou Richard Says Goodbye moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Richard Says Goodbye

Bekijk nog 22 bronnen

Weten in welke bioscopen Richard Says Goodbye draait?

Samenvatting

Richard (Johnny Depp) is professor aan de universiteit. Wanneer hij hoort dat hij terminaal ziek is, besluit hij dit niet te delen, maar in zijn hoofd gaat er een knop om: hij zal vanaf nu optimaal genieten van de rest van zijn leven. Dit leidt tot ontroerende, bizarre maar ook roekeloze situaties met zijn vrouw (Rosemarie DeWitt), beste vriend (Danny Huston) en zijn studenten. Met zwarte humor en de nodige dosis sarcasme treedt Richard zijn laatste levensfase binnen. Is Richard gek geworden of is hij een inspiratie voor allen?

Regisseur en acteurs

 • Wayne Roberts portrait

  Wayne Roberts

  Director

 • Johnny Depp portait

  Johnny Depp

  Richard

 • Zoey Deutch portait

  Zoey Deutch

  Claire

 • Danny Huston portait

  Danny Huston

  Peter

 • Rosemarie DeWitt portait

  Rosemarie DeWitt

  Veronica

 • Devon Terrell portait

  Devon Terrell

  Actor

 • Odessa Young portait

  Odessa Young

  Olivia

 • Siobhan Fallon Hogan portait

  Siobhan Fallon Hogan

  Actor

 • Linda Emond portait

  Linda Emond

  Actor

 • Ron Livingston portait

  Ron Livingston

  Harry

 • Marilyn Norry portait

  Marilyn Norry

  Henry's Secretary

Trailers

Richard Says Goodbye

Benieuwd naar Richard Says Goodbye? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Richard Says Goodbye draait.

Richard Says Goodbye in de bioscoop

Richard Says Goodbye draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Richard Says Goodbye.

Richard Says Goodbye streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Richard Says Goodbye te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Richard Says Goodbye een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Richard Says Goodbye zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Richard Says Goodbye torrent

Op zoek naar een torrent van Richard Says Goodbye? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Richard Says Goodbye zonder zorgen.

Richard Says Goodbye downloaden

Als Richard Says Goodbye binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Richard Says Goodbye trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Richard Says Goodbye de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.