Rise of the Planet of the Apes
%
76

Rise of the Planet of the Apes

Nu kijken

Kijk Rise of the Planet of the Apes

Moeite met waar je nou Rise of the Planet of the Apes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rise of the Planet of the Apes

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

De wetenschapper Will Rodman werkt koortsachtig aan een medicijn tegen de ziekte van Alzheimer. Om het geneesmiddel te testen wordt het toegedient bij chimpansee. De kleine chimpansee Caesar wordt een vast lid van Rodmans gezin. Maar wanneer de aap doorkrijgt dat hij eerder de status van een huisdier dan van een mens heeft, komt er in hem een onomkeerbare verandering op gang.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Wyatt portrait

  Rupert Wyatt

  Director

 • James Franco portrait

  James Franco

  Actor

 • Andy Serkis portrait

  Andy Serkis

  Actor

 • John Lithgow portrait

  John Lithgow

  Actor

 • Tom Felton portrait

  Tom Felton

  Actor

 • Freida Pinto portrait

  Freida Pinto

  Actor

Rise of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes streamen

Rise of the Planet of the Apes streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Rise of the Planet of the Apes downloaden

Zin om Rise of the Planet of the Apes te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Rise of the Planet of the Apes te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Rise of the Planet of the Apes torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Rise of the Planet of the Apes makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Rise of the Planet of the Apes trailer

Wil je er zeker van zijn dat Rise of the Planet of the Apes jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.