Rise of the Planet of the Apes
%
76

Rise of the Planet of the Apes

Nu kijken

Kijk Rise of the Planet of the Apes

Moeite met waar je nou Rise of the Planet of the Apes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rise of the Planet of the Apes

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

De wetenschapper Will Rodman werkt koortsachtig aan een medicijn tegen de ziekte van Alzheimer. Om het geneesmiddel te testen wordt het toegedient bij chimpansee. De kleine chimpansee Caesar wordt een vast lid van Rodmans gezin. Maar wanneer de aap doorkrijgt dat hij eerder de status van een huisdier dan van een mens heeft, komt er in hem een onomkeerbare verandering op gang.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Wyatt portrait

  Rupert Wyatt

  Director

 • James Franco portrait

  James Franco

  Actor

 • Andy Serkis portrait

  Andy Serkis

  Actor

 • John Lithgow portrait

  John Lithgow

  Actor

 • Tom Felton portrait

  Tom Felton

  Actor

 • Freida Pinto portrait

  Freida Pinto

  Actor

Rise of the Planet of the Apes

Veel gehoord over Rise of the Planet of the Apes en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Rise of the Planet of the Apes heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Rise of the Planet of the Apes streamen

Wil je Rise of the Planet of the Apes, de movie met James Franco, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Rise of the Planet of the Apes zelfs gratis kijken.

Rise of the Planet of the Apes downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Rise of the Planet of the Apes ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Rise of the Planet of the Apes er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Rise of the Planet of the Apes torrent

Op zoek naar een torrent van Rise of the Planet of the Apes? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Rise of the Planet of the Apes te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Rise of the Planet of the Apes trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Rise of the Planet of the Apes. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.