Rise of the Planet of the Apes
%
76

Rise of the Planet of the Apes

Nu kijken

Kijk Rise of the Planet of the Apes

Moeite met waar je nou Rise of the Planet of the Apes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rise of the Planet of the Apes

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

De wetenschapper Will Rodman werkt koortsachtig aan een medicijn tegen de ziekte van Alzheimer. Om het geneesmiddel te testen wordt het toegedient bij chimpansee. De kleine chimpansee Caesar wordt een vast lid van Rodmans gezin. Maar wanneer de aap doorkrijgt dat hij eerder de status van een huisdier dan van een mens heeft, komt er in hem een onomkeerbare verandering op gang.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Wyatt portrait

  Rupert Wyatt

  Director

 • James Franco portrait

  James Franco

  Actor

 • Andy Serkis portrait

  Andy Serkis

  Actor

 • John Lithgow portrait

  John Lithgow

  Actor

 • Tom Felton portrait

  Tom Felton

  Actor

 • Freida Pinto portrait

  Freida Pinto

  Actor

Rise of the Planet of the Apes

Zin om Rise of the Planet of the Apes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Rise of the Planet of the Apes te bekijken voor je op een rijtje.

Rise of the Planet of the Apes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Rise of the Planet of the Apes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Rise of the Planet of the Apes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Rise of the Planet of the Apes er ook in SD heel goed uit.

Rise of the Planet of the Apes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Rise of the Planet of the Apes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Rise of the Planet of the Apes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Rise of the Planet of the Apes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Rise of the Planet of the Apes torrent

Denk je dat je om Rise of the Planet of the Apes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Rise of the Planet of the Apes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Rise of the Planet of the Apes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.