River's Edge
%
73

River's Edge

Nu kijken

Kijk River's Edge

Moeite met waar je nou River's Edge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor River's Edge

Samenvatting

Haruna Wakagusa is a high school student who lives with her mother. Ichiro Yamada is gay and Haruna’s classmate. He is bullied at school, but Haruna sticks up for Ichiro. They become intimate and Ichiro tells Haruna his secret. He found a dead body along the riverside. A new body is soon found.

Regisseur en acteurs

 • Isao Yukisada portait

  Isao Yukisada

  Director

 • Fumi Nikaido portait

  Fumi Nikaido

  Haruna Wakagusa

 • Ryo Yoshizawa portait

  Ryo Yoshizawa

  Ichiro Yamada

 • Aoi Morikawa portait

  Aoi Morikawa

  Kanna Tajima

 • Shuhei Uesugi portait

  Shuhei Uesugi

  Kannonzaki

 • Sumire Matsubara portait

  Sumire Matsubara

  Kozue Yoshikawa

 • Shiori Doi portrait

  Shiori Doi

  Rumi

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

River's Edge

Veel gehoord over River's Edge en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt River's Edge heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

River's Edge streamen

Wil je River's Edge, de movie met Fumi Nikaido, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je River's Edge zelfs gratis kijken.

River's Edge downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je River's Edge ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet River's Edge er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

River's Edge torrent

Op zoek naar een torrent van River's Edge? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van River's Edge te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

River's Edge trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van River's Edge. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.