River's Edge
%
73

River's Edge

Nu kijken

Kijk River's Edge

Moeite met waar je nou River's Edge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor River's Edge

Samenvatting

Haruna Wakagusa is a high school student who lives with her mother. Ichiro Yamada is gay and Haruna’s classmate. He is bullied at school, but Haruna sticks up for Ichiro. They become intimate and Ichiro tells Haruna his secret. He found a dead body along the riverside. A new body is soon found.

Regisseur en acteurs

 • Isao Yukisada portait

  Isao Yukisada

  Director

 • Fumi Nikaido portait

  Fumi Nikaido

  Haruna Wakagusa

 • Ryo Yoshizawa portait

  Ryo Yoshizawa

  Ichiro Yamada

 • Aoi Morikawa portait

  Aoi Morikawa

  Kanna Tajima

 • Shuhei Uesugi portait

  Shuhei Uesugi

  Kannonzaki

 • Sumire Matsubara portait

  Sumire Matsubara

  Kozue Yoshikawa

 • Shiori Doi portrait

  Shiori Doi

  Rumi

River's Edge

Benieuwd naar River's Edge? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als River's Edge kunt bekijken.

River's Edge streamen

Wil je River's Edge streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je River's Edge gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

River's Edge downloaden

movies als River's Edge kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar River's Edge. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van River's Edge. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

River's Edge torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om River's Edge te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

River's Edge trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of River's Edge je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!