Bram Fischer
%
41

Bram Fischer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bram Fischer

Moeite met waar je nou Bram Fischer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bram Fischer

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

In het Zuid-Afrika van 1963, waar de onvrede tegen de ongelijkheid groeit, worden op een middag in het dorpje Rivonia bij een inval de kopstukken van het ANC opgepakt. Aan deze groep wordt een negende lid, dat al eerder gevangen genomen was toegevoegd: Nelson Mandela. Er is het blanke regime veel aan gelegen om de groep als voorbeeld te stellen en tot de doodstraf veroordeeld te krijgen. Gerespecteerd advocaat Bram Fischer neemt hun verdediging op zich. Wat het regime niet weet is dat Fischer eigenlijk de tiende verdachte had moeten zijn. Dat is de start van een proces waarin Bram Fischer heikele paden bewandelt. Wanneer de geheime politie gaandeweg Bram Fischers dubbelrol ontdekt, komt hij voor een moreel dilemma te staan: verkiest hij de verdediging van zijn cliënten boven zijn eigen veiligheid en dat van zijn gezin?

Regisseur en acteurs

 • Jean van de Velde portrait

  Jean van de Velde

  Director

 • Peter Paul Muller portrait

  Peter Paul Muller

  Actor

 • Sello Motloung portrait

  Sello Motloung

  Actor

 • Dan Robbertse portrait

  Dan Robbertse

  Actor

 • José Domingos portrait

  José Domingos

  Actor

 • Conrad Kemp portrait

  Conrad Kemp

  Actor

 • Antoinette Louw portrait

  Antoinette Louw

  Actor

Trailers

Bram Fischer

Zin om Bram Fischer lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bram Fischer te bekijken voor je op een rijtje.

Bram Fischer downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bram Fischer downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bram Fischer. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bram Fischer er ook in SD heel goed uit.

Bram Fischer streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bram Fischer net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bram Fischer hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bram Fischer helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bram Fischer torrent

Denk je dat je om Bram Fischer te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bram Fischer trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bram Fischer de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.