Bram Fischer

Bram Fischer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bram Fischer

Moeite met waar je nou Bram Fischer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Bram Fischer

Bekijk nog 25 bronnen

Samenvatting

In het Zuid-Afrika van 1963, waar de onvrede tegen de ongelijkheid groeit, worden op een middag in het dorpje Rivonia bij een inval de kopstukken van het ANC opgepakt. Aan deze groep wordt een negende lid, dat al eerder gevangen genomen was toegevoegd: Nelson Mandela. Er is het blanke regime veel aan gelegen om de groep als voorbeeld te stellen en tot de doodstraf veroordeeld te krijgen. Gerespecteerd advocaat Bram Fischer neemt hun verdediging op zich. Wat het regime niet weet is dat Fischer eigenlijk de tiende verdachte had moeten zijn. Dat is de start van een proces waarin Bram Fischer heikele paden bewandelt. Wanneer de geheime politie gaandeweg Bram Fischers dubbelrol ontdekt, komt hij voor een moreel dilemma te staan: verkiest hij de verdediging van zijn cliënten boven zijn eigen veiligheid en dat van zijn gezin?

Regisseur en acteurs

 • Jean van de Velde portrait

  Jean van de Velde

  Director

 • Antoinette Louw portrait

  Antoinette Louw

  Actor

 • Peter Paul Muller portrait

  Peter Paul Muller

  Actor

 • Sello Motloung portrait

  Sello Motloung

  Actor

 • Dan Robbertse portrait

  Dan Robbertse

  Actor

 • José Domingos portrait

  José Domingos

  Actor

 • Conrad Kemp portrait

  Conrad Kemp

  Actor

Trailers

Bram Fischer

Zin om naar Bram Fischer te kijken? Ga Bram Fischer dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Bram Fischer te kunnen zien.

Bram Fischer torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Bram Fischer toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Bram Fischer. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

Bram Fischer streamen

Bram Fischer is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Bram Fischer lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Bram Fischer kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

Bram Fischer in de bioscoop

Ook Bram Fischer laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

Bram Fischer trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Bram Fischer.