Rock Slyde
%
57

Rock Slyde

Nu kijken

Kijk Rock Slyde

Moeite met waar je nou Rock Slyde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rock Slyde

Samenvatting

Rock Slyde is een privédetective - iets meer Frank Drebin dan Philip Marlowe, maar dienst voor niemand terug. De zaken gaan slecht, maar dat verandert allemaal wanneer een femme fatale Sara Lee het kantoor inloopt.

Regisseur en acteurs

 • Chris Dowling portrait

  Chris Dowling

  Director

 • Patrick Warburton portait

  Patrick Warburton

  Rock Slyde

 • Andy Dick portait

  Andy Dick

  Bart

 • Rena Sofer portait

  Rena Sofer

  Sara

 • Elaine Hendrix portait

  Elaine Hendrix

  Judy Bee

 • Jason Alexander portait

  Jason Alexander

  Mailman Stan

 • Eric Roberts portait

  Eric Roberts

  Jake the Deliveryman

 • Lea Thompson portait

  Lea Thompson

  Master Bartologist

 • Terry Chen portait

  Terry Chen

  David

 • Jerry Cantrell portrait

  Jerry Cantrell

  Jerry

 • Brian Bosworth portait

  Brian Bosworth

  The Friendly Pirate

Rock Slyde

Benieuwd naar Rock Slyde? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Rock Slyde kunt bekijken.

Rock Slyde streamen

Wil je Rock Slyde streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Rock Slyde gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Rock Slyde downloaden

movies als Rock Slyde kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Rock Slyde. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Rock Slyde. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Rock Slyde torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Rock Slyde te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Rock Slyde trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Rock Slyde je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!