Rocketman

Rocketman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rocketman

Moeite met waar je nou Rocketman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rocketman

Bekijk nog 22 bronnen

Weten in welke bioscopen Rocketman draait?

Samenvatting

Taron Egerton is Sir Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het ongecensureerde verhaal over Sir Elton John in het begin van zijn muziekcarrière. Verder o.a. met Jamie Bell, Richard Madden and Bryce Dallas Howard. Geregisseerd door Dexter Fletcher.

Regisseur en acteurs

  • Dexter Fletcher portait

    Dexter Fletcher

    Director

  • Taron Egerton portait

    Taron Egerton

    Elton John

Trailers

Rocketman

Benieuwd naar Rocketman? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Rocketman draait.

Rocketman in de bioscoop

Rocketman draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Rocketman.

Rocketman streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Rocketman te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Rocketman een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Rocketman zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Rocketman torrent

Op zoek naar een torrent van Rocketman? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Rocketman zonder zorgen.

Rocketman downloaden

Als Rocketman binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Rocketman trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Rocketman de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.