Rojo
%
75

Rojo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rojo

Moeite met waar je nou Rojo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rojo

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Rojo draait?

Samenvatting

In de jaren '70 loopt een onbekende man een restaurant binnen in een Argentijns dorp. Daar valt hij zonder enige reden de bekende advocaat Claudio aan. Claudio krijgt gelijk steun van de andere gasten, terwijl de vreemdeling vernederd en verbannen wordt. Wanneer Claudio en zijn vrouw richting huis willen vertrekken, worden ze tegengehouden door de man die vastberaden is om wraak te nemen. Dan neemt Claudio een beslissing die niet terug te draaien valt en een leven vol leugens en geheimen tot gevolg heeft. Een absurdistische thriller over de nationale onverschilligheid die de Argentijnen in 1976 vier achtereenvolgende militaire staatsgrepen opleverde.

Regisseur en acteurs

 • Benjamín Naishtat portrait

  Benjamín Naishtat

  Director

 • Darío Grandinetti portait

  Darío Grandinetti

  Claudio

 • Andrea Frigerio portait

  Andrea Frigerio

  Actor

 • Alfredo Castro portait

  Alfredo Castro

  Actor

 • Diego Cremonesi portrait

  Diego Cremonesi

  Actor

Trailers

Rojo

Benieuwd naar Rojo? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Rojo draait.

Rojo in de bioscoop

Rojo draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Rojo.

Rojo streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Rojo te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Rojo een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Rojo zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Rojo torrent

Op zoek naar een torrent van Rojo? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Rojo zonder zorgen.

Rojo downloaden

Als Rojo binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Rojo trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Rojo de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.