Kapsalon Romy

Kapsalon Romy

Bekijk de trailer

Kijk Kapsalon Romy

Moeite met waar je nou Kapsalon Romy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 02-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon, maar als dat niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma's grootste wens in vervulling te laten gaan. Van de makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas verschijnt dit najaar Kapsalon Romy in de Nederlandse bioscopen.

Regisseur en acteurs

 • Mischa Kamp portrait

  Mischa Kamp

  Director

 • Beppie Melissen portrait

  Beppie Melissen

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

 • Noortje Herlaar portrait

  Noortje Herlaar

  Actor

 • Vita Heijmen portrait

  Vita Heijmen

  Actor

Trailers

Kapsalon Romy

Wil je Kapsalon Romy kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Kapsalon Romy streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Kapsalon Romy niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Kapsalon Romy zelfs gratis bekijken.

Kapsalon Romy downloaden

Wil je Kapsalon Romy ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Kapsalon Romy overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Kapsalon Romy torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Kapsalon Romy is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Kapsalon Romy trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Kapsalon Romy de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.