Kapsalon Romy

Kapsalon Romy

Bekijk de trailer

Kijk Kapsalon Romy

Moeite met waar je nou Kapsalon Romy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 02-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon, maar als dat niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma's grootste wens in vervulling te laten gaan. Van de makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas verschijnt dit najaar Kapsalon Romy in de Nederlandse bioscopen.

Regisseur en acteurs

 • Mischa Kamp portrait

  Mischa Kamp

  Director

 • Vita Heijmen portrait

  Vita Heijmen

  Actor

 • Beppie Melissen portrait

  Beppie Melissen

  Actor

 • Noortje Herlaar portrait

  Noortje Herlaar

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

 • Guido Pollemans portrait

  Guido Pollemans

  Actor

 • Aus Greidanus sr. portrait

  Aus Greidanus sr.

  Actor

Trailers

Kapsalon Romy

Benieuwd naar Kapsalon Romy? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Kapsalon Romy kunt bekijken.

Kapsalon Romy streamen

Wil je Kapsalon Romy streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Kapsalon Romy gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Kapsalon Romy downloaden

movies als Kapsalon Romy kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Kapsalon Romy. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Kapsalon Romy. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Kapsalon Romy torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Kapsalon Romy te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Kapsalon Romy trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Kapsalon Romy je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!