Ruby Sparks
%
72

Ruby Sparks

Nu kijken

Kijk Ruby Sparks

Moeite met waar je nou Ruby Sparks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ruby Sparks

Samenvatting

From the directors of Little Miss Sunshine comes an engaging and charming romantic comedy starring Paul Dano and writer-actress Zoe Kazan. Struggling with writer's block and a lackluster love life, once-famous novelist Calvin (Dano) creates a beautiful fictitious character named Ruby (Kazan), who inspires him. But not only does this bring his work to life -- it also brings Ruby to life -- literally! Face-to-face with an actual relationship with his once-virtual girlfriend, Calvin must now decide whether to pen this love story or let it write itself. Also starring Annette Bening, Antonio Banderas and Elliott Gould, Ruby Sparks is an inspired coming of age story that proves true love can be magical.

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Dayton portrait

  Jonathan Dayton

  Director

 • Valerie Faris portrait

  Valerie Faris

  Director

 • Paul Dano portrait

  Paul Dano

  Actor

 • Antonio Banderas portrait

  Antonio Banderas

  Actor

 • Elliott Gould portrait

  Elliott Gould

  Actor

 • Zoe Kazan portrait

  Zoe Kazan

  Actor

 • Annette Bening portrait

  Annette Bening

  Actor

Ruby Sparks

Wil je Ruby Sparks kijken? De movie van Jonathan Dayton uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ruby Sparks op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ruby Sparks met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ruby Sparks downloaden

Het downloaden van Ruby Sparks is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ruby Sparks ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ruby Sparks streamen

Het streamen van Ruby Sparks heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ruby Sparks online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ruby Sparks kijkt. Ideaal!

Ruby Sparks torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ruby Sparks. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ruby Sparks trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ruby Sparks voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.