Rustom
%
71

Rustom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rustom

Moeite met waar je nou Rustom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rustom

Samenvatting

A decorated naval officer kills his wife's lover, leading to a sensational trial and a national obsession over passion versus premeditated murder.

Regisseur en acteurs

 • Tinu Suresh Desai portrait

  Tinu Suresh Desai

  Director

 • Akshay Kumar portait

  Akshay Kumar

  Rustom Pavri

 • Ileana D'Cruz portait

  Ileana D'Cruz

  Cynthia Rustom Pavri

 • Esha Gupta portait

  Esha Gupta

  Priti Makhija

 • Arjan Bajwa portait

  Arjan Bajwa

  Vikram Makhija

 • Usha Nadkarni portait

  Usha Nadkarni

  Jamnabai

Trailers

Rustom

Wil je Rustom kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Rustom streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Rustom niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Rustom zelfs gratis bekijken.

Rustom downloaden

Wil je Rustom ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Rustom overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Rustom torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Rustom is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Rustom trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Rustom de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.