Rustom
%
71

Rustom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rustom

Moeite met waar je nou Rustom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rustom

Samenvatting

A decorated naval officer kills his wife's lover, leading to a sensational trial and a national obsession over passion versus premeditated murder.

Regisseur en acteurs

 • Tinu Suresh Desai portrait

  Tinu Suresh Desai

  Director

 • Akshay Kumar portait

  Akshay Kumar

  Rustom Pavri

 • Ileana D'Cruz portait

  Ileana D'Cruz

  Cynthia Rustom Pavri

 • Esha Gupta portait

  Esha Gupta

  Priti Makhija

 • Arjan Bajwa portait

  Arjan Bajwa

  Vikram Makhija

 • Usha Nadkarni portait

  Usha Nadkarni

  Jamnabai

Trailers

Rustom

Wil je Rustom kijken? De movie van Tinu Suresh Desai uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Rustom op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Rustom met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Rustom downloaden

Het downloaden van Rustom is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Rustom ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Rustom streamen

Het streamen van Rustom heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Rustom online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Rustom kijkt. Ideaal!

Rustom torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Rustom. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Rustom trailer

Bekijk eerst even de trailer van Rustom voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.