Rustom
%
71

Rustom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rustom

Moeite met waar je nou Rustom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rustom

Samenvatting

A decorated naval officer kills his wife's lover, leading to a sensational trial and a national obsession over passion versus premeditated murder.

Regisseur en acteurs

 • Tinu Suresh Desai portrait

  Tinu Suresh Desai

  Director

 • Akshay Kumar portait

  Akshay Kumar

  Rustom Pavri

 • Ileana D'Cruz portait

  Ileana D'Cruz

  Cynthia Rustom Pavri

 • Esha Gupta portait

  Esha Gupta

  Priti Makhija

 • Arjan Bajwa portait

  Arjan Bajwa

  Vikram Makhija

 • Usha Nadkarni portait

  Usha Nadkarni

  Jamnabai

Trailers

Rustom

Zin om Rustom lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De misdaad movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Rustom te bekijken voor je op een rijtje.

Rustom downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Rustom downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Rustom. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Rustom er ook in SD heel goed uit.

Rustom streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Rustom net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Rustom hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Rustom helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Rustom torrent

Denk je dat je om Rustom te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Rustom trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Rustom de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.