Sami Blood
%
76

Sami Blood

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sami Blood

Moeite met waar je nou Sami Blood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sami Blood

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Een intrigerend en meeslepend verhaal over de Sami, het enige oorspronkelijke en inheemse volk dat Europa kent. De veertienjarige Elle-Marja komt uit een rendierherdersfamilie in Lapland. Blootgesteld aan de discriminatie tegen haar volk, de Sami, begint ze te dromen over een ander leven. Om haar dromen na te jagen, moet ze afstand doen van haar cultuur en de banden met haar familie doorbreken.

Regisseur en acteurs

 • Amanda Kernell portrait

  Amanda Kernell

  Director

 • Lene Cecilia Sparrok portrait

  Lene Cecilia Sparrok

  Elle Marja

 • Mia Sparrok portrait

  Mia Sparrok

  Njenna

 • Maj-Doris Rimpi portrait

  Maj-Doris Rimpi

  Elle Marja

 • Julius Fleischanderl portrait

  Julius Fleischanderl

  Niklas

 • Olle Sarri portait

  Olle Sarri

  Olle

 • Hanna Alström portait

  Hanna Alström

  The Teacher

 • Malin Crépin portait

  Malin Crépin

  Elise

 • Andreas Kundler portrait

  Andreas Kundler

  Gustav

 • Ylva Gustafsson portrait

  Ylva Gustafsson

  Laevie

Trailers

Sami Blood

Op zoek naar Sami Blood? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Sami Blood streamen

Het streamen van movies als Sami Blood heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Sami Blood waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Sami Blood dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Sami Blood downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Sami Blood te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Sami Blood torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Sami Blood trailer

Weet je nog niet zeker of Sami Blood jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.