Sami Blood
%
76

Sami Blood

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sami Blood

Moeite met waar je nou Sami Blood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sami Blood

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Sami Blood draait?

Samenvatting

Intrigerend en meeslepend portret over de Sami, een rendierherdersvolk in Lapland en tevens het enige oorspronkelijke inheemse volk dat Europa nog kent. Sami Blood brengt een onbekende kant van de Zweedse maatschappij in de jaren dertig van de vorige eeuw tot leven. Centraal staat de veertienjarige Elle-Marja (ijzersterke rol van Lene Cecilia Sparrok, zelf een volbloed Sami) en haar zoektocht naar haar identiteit. Op school ontdekt ze dat de mogelijkheden van de Sami zich beperken tot een herdersbestaan. Ze wordt herhaaldelijk geconfronteerd met discriminatie en begint te dromen van een ander leven. Vervolgonderwijs is niet voor de Sami weggelegd, maar Elle-Marja weigert zich hierbij neer te leggen. Om haar dromen na te kunnen jagen, wordt ze gedwongen afstand te doen van haar cultuur en de banden met haar familie te doorbreken.Sami Blood is het filmdebuut van regisseur Amanda Kernell (zelf half Sami, half Zweeds) en ging in première tijdens het filmfestival van Venetië waar de film twee prijzen won.

Regisseur en acteurs

 • Amanda Kernell portrait

  Amanda Kernell

  Director

 • Lene Cecilia Sparrok portrait

  Lene Cecilia Sparrok

  Elle Marja

 • Mia Sparrok portrait

  Mia Sparrok

  Njenna

 • Maj-Doris Rimpi portrait

  Maj-Doris Rimpi

  Elle Marja

 • Julius Fleischanderl portrait

  Julius Fleischanderl

  Niklas

 • Olle Sarri portait

  Olle Sarri

  Olle

 • Hanna Alström portait

  Hanna Alström

  The Teacher

 • Malin Crépin portait

  Malin Crépin

  Elise

 • Andreas Kundler portrait

  Andreas Kundler

  Gustav

 • Ylva Gustafsson portrait

  Ylva Gustafsson

  Laevie

Trailers

Sami Blood

Benieuwd naar Sami Blood? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Sami Blood draait.

Sami Blood in de bioscoop

Sami Blood draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Sami Blood.

Sami Blood streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Sami Blood te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Sami Blood een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Sami Blood zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Sami Blood torrent

Op zoek naar een torrent van Sami Blood? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Sami Blood zonder zorgen.

Sami Blood downloaden

Als Sami Blood binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Sami Blood trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Sami Blood de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.