Sami Blood
%
76

Sami Blood

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sami Blood

Moeite met waar je nou Sami Blood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sami Blood

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Intrigerend en meeslepend portret over de Sami, een rendierherdersvolk in Lapland en tevens het enige oorspronkelijke inheemse volk dat Europa nog kent. Sami Blood brengt een onbekende kant van de Zweedse maatschappij in de jaren dertig van de vorige eeuw tot leven. Centraal staat de veertienjarige Elle-Marja (ijzersterke rol van Lene Cecilia Sparrok, zelf een volbloed Sami) en haar zoektocht naar haar identiteit. Op school ontdekt ze dat de mogelijkheden van de Sami zich beperken tot een herdersbestaan. Ze wordt herhaaldelijk geconfronteerd met discriminatie en begint te dromen van een ander leven. Vervolgonderwijs is niet voor de Sami weggelegd, maar Elle-Marja weigert zich hierbij neer te leggen. Om haar dromen na te kunnen jagen, wordt ze gedwongen afstand te doen van haar cultuur en de banden met haar familie te doorbreken.Sami Blood is het filmdebuut van regisseur Amanda Kernell (zelf half Sami, half Zweeds) en ging in première tijdens het filmfestival van Venetië waar de film twee prijzen won.

Regisseur en acteurs

 • Amanda Kernell portrait

  Amanda Kernell

  Director

 • Lene Cecilia Sparrok portrait

  Lene Cecilia Sparrok

  Elle Marja

 • Mia Sparrok portrait

  Mia Sparrok

  Njenna

 • Maj-Doris Rimpi portrait

  Maj-Doris Rimpi

  Elle Marja

 • Julius Fleischanderl portrait

  Julius Fleischanderl

  Niklas

 • Olle Sarri portait

  Olle Sarri

  Olle

 • Hanna Alström portait

  Hanna Alström

  The Teacher

 • Malin Crépin portait

  Malin Crépin

  Elise

 • Andreas Kundler portrait

  Andreas Kundler

  Gustav

 • Ylva Gustafsson portrait

  Ylva Gustafsson

  Laevie

Trailers

Sami Blood

Wil je Sami Blood kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Sami Blood streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Sami Blood niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Sami Blood zelfs gratis bekijken.

Sami Blood downloaden

Wil je Sami Blood ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Sami Blood overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Sami Blood torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Sami Blood is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Sami Blood trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Sami Blood de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.